"ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ"
Αγαπητό blog,
Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα χτες στο ιστολόγιο σας για την πρώτη ανοικτή συγκέντρωση του κ. Φ. Μελά στο Κερατσίνι.Από ότι διάβασα στο δελτίο τύπου που αναρτήσατε.... ο κ. Μελάς  έδωσε ρεσιτάλ μελοδραματικού ύφους, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι "θυσιάζεται" για χάριν των δημοτών για να τον (ΞΑΝΑ)κάνουμε..ΔΗΜΑΡΧΟ!
Πάντως δεν σας κρύβω ότι περισσότερη πλάκα είχε η γιατρός-αδερφή του , η κ. Αγγελική Μελά που μας τόνισε πως οι δημότες για τις ιατρικές της παροχές την πληρώνουν με ...ΔΑΚΡΥΑ ...αφού είναι άνεργοι...
Κάτι που δεν είναι η κόρη της  αφού ο αδελφός  και  υποψήφιος δήμαρχος κ. Φ. Μελάς...φρόντισε να την διορίσει ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ στην π. ΔΕΠΑΚ....επί της προηγουμένης δημαρχιακής θητείας του!
Αυτό θα πει οικογενειακή αγάπη!
Να διορίζουμε τα παιδιά μας όταν έχουμε δημοτικά αξιώματα και να δουλεύουμε προεκλογικά.... τα κορόιδα τους δημότες, με λόγους βγαλμένους από μελοδραματικές ελληνικές ταινίες του παλιού καλού καιρού...ότι δήθεν λυπόμαστε που είναι αυτοί ΑΝΕΡΓΟΙ..ενώ τα παιδιά μας...ΟΧΙ!
Εμένα πάντως δεν με έπεισε ούτε ο θείος ούτε η μητέρα της διορισμένης στην π. ΔΕΠΑΚ...
Σας ευχαριστώ, και ελπίζω να δημοσιεύσετε αυτή την επιστολή που είναι από έναν άνεργο που δεν τρώει τα παραμύθια αυτών που ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ την ψήφο των δημοτών για να διορίσουν τις ανιψιές τους και τις κόρες τους στον δήμο...
Και τώρα την ΞΑΝΑΖΗΤΟΥΝ για να συνεχίσουν...
Από εμένα δεν θα την πάρουν!
Ας τους ψηφίσουν αυτοί που διορίσαν δηλαδή οι...ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

Κώστας Α.
 
Top