«Δεν ήθελε να κάνουμε σεξ, μου λέρωσε τα σεντόνια», φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος της 41χρονης γυναίκας
Είχαν συναντηθεί την περασμένη Παρασκευή στον Πειραιά και προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει επειδή ήταν άστεγη
Σκότωσε την άτυχη γυναίκα το Σάββατο 12 Μαΐου και την Κυριακή ζήτησε από έναν φίλο του να τη σκεπάσουν με κλαδιά
Ο φίλος του ειδοποίησε την αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψή του
Ο δράστης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με βιαιοπραγίες εναντίον γυναικών...

Συγκλονίζουν οι τρομερές αποκαλύψεις που αναδύονται από την άγρια δολοφονία της 41 ετών γυναίκας στη Βιομηχανική Ζώνη του Σχιστού. Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από τροχόσπιτο, απέναντι από τον σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.

Δράστης ένας 53χρονος συνταξιούχος, πρώην δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με την άτυχη κοπέλα. Ωστόσο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες διαπληκτίστηκαν και την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου. Το άψυχο σώμα της 41χρονης εντοπίστηκε με μώλωπες και χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την πράξη του, και μάλιστα υπέδειξε ο ίδιος το σημείο όπου βρισκόταν το θύμα.

Ο άνδρας έμενε μόνιμα στο τροχόσπιτο έξω από τη βιομηχανική ζώνη του Σχιστού ενώ η 41χρονη άστεγη κυκλοφορούσε στην περιοχή του Πειραιά.

Όταν το θύμα γνώρισε τον δολοφόνο του

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο δράστης συναντήθηκε για πρώτη φορά με το θύμα στο λιμάνι του Πειραιά την περασμένη Παρασκευή, 11 Μαΐου. Κατόπιν συνομιλίας έμαθε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα στέγασης και της πρότεινε να πάνε για φαγητό στο συσσίτιο που ήταν εγγεγραμμένος και να απολαύσουν έναν καφέ.

Όμως, κατά τη διάρκεια του «ραντεβού» της πρότεινε να μεταβούν στο τροχόσπιτό του για να έχει κατάλυμα το βράδυ. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήραν καλή τροπή και το Σάββατο, 12 Μαΐου, σκότωσε την 41χρονη γιατί όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς… του λέρωσε τα σεντόνια.

Ο ρόλος – κλειδί του φίλου

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο δράστης άφησε τη σορό της γυναίκας μέσα στο τροχόσπιτο. Την Κυριακή 13 Μαΐου την έσυρε περίπου 50 μέτρα μακριά από το τροχόσπιτο όπου την σκέπασε με κλαδιά.

Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα, επικοινώνησε με τον φίλο του όπου του είπε να πάει από εκεί για να εξαφανίσουν το πτώμα στα νταμάρια του Σχιστού.

Ο τελευταίος ενημέρωσε τις αρχές που συνέλαβαν τον δολοφόνο της άτυχης 41χρονης. Μάλιστα ο δράστης έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για βιαιοπραγία κατά γυναικών.




Πηγή
 
Top