Η Lindsey Vonn (Λίντσεϊ Βον) είναι μια από τις πιο «θερμές» αθλήτριες στο σκι των Ολυμπιακών Αγώνων και με ανάρτησή 
της στο Twitter έγραψε για του Αγίου Βαλεντίου πως είναι ακόμα ελεύθερη. Πως είναι δυνατόν τέτοια κορίτσια να μένουν μόνα και ψάχνει τον Βαλεντίνο της εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων.Η Λίντσεϊ Βον, μία από τις πιο εκρηκτικές φιγούρες των Ολυμπιακών Αγώνων, «χτύπησε» μέσω social media την ημέρα των Ερωτευμένων, υπενθυμίζοντας πως είναι ελεύθερη.
 

Ποιός είπε ότι ένας μεγάλος έρωτας δεν μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του χειμώνα;Τρανή απόδειξη η Λίντσεϊ Βον, με τη διάσημη Αμερικανίδα σκιέρ να είναι ελεύθερη εδώ και μερικούς μήνες μετά το χωρισμό της με τον Κέναν Σμιθ και να αναζητά έναν νέο έρωτα εν μέσω της συμμετοχής της στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως έδειξε με τιτίβισμά της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

«Είναι προφανές πως είμαστε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ξέχασα εντελώς επειδή είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ελεύθερη.

Κάποιος εκεί έξω που να είναι ελεύθερος και να θέλει να γίνει ο Βαλεντίνος μου;», ήταν το μήνυμα της διάσημης και πανέμορφης Αμερικανίδας σκιέρ που χρησιμοποίησε μάλιστα και το hashtag #worthashot. Αξίζει η προσπάθεια δηλαδή.

Είναι αθλήτρια του σκι με πλήθος διακρίσεων στο ενεργητικό της. Έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Με καλογυμνασμένο κορμί, ξανθό μαλλί και λαμπερό χαμόγελο, έχει ήδη ποζάρει για εξώφυλλα ανδρικών περιοδικών όπως το «Sports Illustrated» που της έκανε αφιερώματα το 2010 και επανήλθε το 2016, αλλά και στο «Maxim» με δεκάδες άρθρα που εξυμνούν την ομορφιά της, αφού παγκοσμίως θεωρείται μια από τις ομορφότερες αθλήτριες.


Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:






http://lifeviews.gr/
 
Top