ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΒΟΜΒΑ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ;;;
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ" ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;
Η μία από τις ομάδες που ανέβηκε από την Α2 στη Basket League, σφράγισε την συμμετοχή της σε αυτήν με… σοβαρές τροποποιήσεις.
Ο Φάρος θα κάνει χρήση του δικαιώματός του, ιδρύοντας ΚΑΕ για να παίξει στα μεγάλα σαλόνια αλλά μετακομίζοντας από το Κερατσίνι στο Περιστέρι! Επί της ουσίας, πρόκειται για μια συγχώνευση των δύο ομάδων, που οριστικοποιήθηκε αφού συμφωνήθηκαν πολλά σημεία που ήθελαν διευκρίνιση. Ουσιαστικά το Περιστέρι κάνει δύο ανόδους, αφού από την Β’ Εθνική θα βρεθεί στη Basket League, προσπερνώντας την Α2 στην οποία ανέβηκε μέσα στα γήπεδα.
Η ομάδα Φάρος Περιστερίου θα αγωνίζεται στο Περιστέρι, θα φοράει τα κίτρινα μπλε του Περιστερίου, αλλά θα συσταθεί νέα ΚΑΕ υπό την επωνυμία του Φάρου που ουσιαστικά μετακομίζει την έδρα λειτουργία του από το Κερατσίνι στο Περιστέρι. Για να το κάνουμε σαφές, ο ΓΣ Περιστερίου θα είναι στο… παρκέ και μάλιστα στον φυσικό του χώρο, όμως, τα έγγραφα σύστασης της ΚΑΕ θα έχουν το όνομα του Φάρου που κέρδισε την άνοδο και που δεν έχει χρέη από το παρελθόν και μπορεί να φτιάξει “καθαρή” ΚΑΕ.
Στα σημεία που ήθελαν διευκρίνιση υπήρχε αφ’ ενός η Δημοτική αρχή της πόλης του Περιστερίου που άκουσε το πλάνο, πείστηκε και συναίνεσε θέτοντας βέβαια αυστηρή προϋπόθεση ότι θα… πρόκειται για τον ΓΣΠ σε όλα τα ουσιαστικά μέρη, αφ’ ετέρου οι οργανωμένοι και φανατικοί οπαδοί του Περιστερίου, που είχαν αρχικά σοβαρές αντιρρήσεις, αλλά επίσης μαθαίνοντας τις λεπτομέρειες κατάλαβαν ότι… ένα Φάρος στο όνομα είναι μικρό κακό μπροστά στη νέα σελίδα που ανοίγει.
Στο… συναισθηματικό κομμάτι της όλης ιστορίας, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι έχουμε το μπασκετικό… αντάμωμα μετά από ένα μικρό διάλειμμα του Βαγγέλη Τσάπα με τον Ανδρέα Πολέμη.
Με ένα ερωτηματικό όμως, το οποίο αφορά στον Τσάπα. Ο ίδιος στην πρόσφατη συνέντευξή του στο basketa.gr είπε ότι θα αποχωρήσει από την ενεργό παραγοντική δράση.
Οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι δέχεται έντονες πιέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους να είναι στο σχήμα με ενεργό ρόλο και πλέον είναι στο χέρι του η τελική απόφαση.
 
Top