Συγχρονικότητα είναι η πίστη ότι το σύμπαν θα μας βοηθήσει να πορευθούμε στο αυθεντικό μονοπάτι της ζωής μας μέσω βαρυσήμαντων συμβάντων που θα εκδηλωθούν στην ψυχή μας.

Η μεγαλύτερη μας πρόκληση στο να αποδεχτούμε την συγχρονικότητα είναι να την προσκαλέσουμε στην ζωή μας χωρίς την ανάγκη να ελέγχουμε την τελική έκβαση της.

Ο όρος, που επινοήθηκε από τον Καρλ Γιουνγκ , αναφέρεται στα γεγονότα της ζωής μας που έχουν νόημα, αλλά δεν μπορούν να εξηγηθούν – η απόλυτη πίστη του ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η σύμπτωση.

Για να αποδεχθούμε την συγχρονικότητα στην ζωή μας πρώτα πρέπει να κάνουμε την συνειδητή επιλογή να ζούμε με όσο περισσότερη ειλικρίνεια και αυθεντικότητα γίνεται. Αυτό δε σημαίνει ότι χάνουμε την ικανότητα να κάνουμε συνειδητές επιλογές για την ζωή μας- αλλά αν κάνουμε επιλογές οι οποίες είναι καλές για την ζωή μας και το σύμπαν, τότε οι ψυχές μας θα ανταμειφθούν με σημάδια ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.

Μερικά χρόνια πριν, κήρυξα πόλεμο στην τότε παρούσα κατάσταση.

Άλλαξα τα πάντα στην ζωή μου και στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο – αλλά ποτέ δεν ανησυχούσα και δεν αγχωνόμουν ότι το αποτέλεσμα θα ήταν κάτι λιγότερο από θετικό.

Απλώς επειδή πίστευα βαθιά μέσα μου πως σε αυτό το μονοπάτι ήταν γραφτό να ταξιδέψω.

Τον πρώτο χειμώνα, μου ήταν πολύ δύσκολο να ζεστάνω το σπίτι μου. Τη μία στιγμή η δεξαμενή πετρελαίου μου ήταν σχεδόν άδεια και η αποταμίευση μου δεν πήγαινε και πολύ καλά – τότε έλαβα ένα τηλεφώνημα από μια δουλειά που γέμισε το πετρέλαιο μου και τον κουμπαρά μου.

Πίστευα στ’ αλήθεια ότι το σύμπαν θα με φρόντιζε – και το έκανε.

Αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που συνέβη. Από τότε που αποδέχθηκα την θεία εκδήλωση της συγχρονικότητας στην ζωή μου, όχι μόνο ένιωσα μια τεράστια ένταση εσωτερικής ηρεμίας αλλά ευλογήθηκα με το να βρίσκω δώρα που έρχονται στην ζωή μου ακριβώς την στιγμή που τα χρειάζομαι.

Πιστεύω ότι το μονοπάτι που βαδίζω είναι αυτό που ήταν γραφτό να πάρω – και το σύμπαν με υποστηρίζει σε ότι και να κάνω.

Δεν είναι εύκολο να παραδίνεσαι στην μεγαλύτερη δύναμη που χτυπά γύρω μας, ειδικά όταν είναι στη φύση του ανθρώπου να μην θέλει να εγκαταλείψει τον έλεγχο. Ωστόσο, αν όλοι είχαμε λίγη περισσότερη πίστη στον εαυτό μας και στις αποφάσεις μας θα ανακαλύπταμε ότι το σύμπαν μας ανταμείβει για το κουράγιο μας.

Απλά δεν πιστεύω στις συμπτώσεις.

Αν πήγα σε κάποιον που είχα να δω καιρό πιστεύω ότι συνέβη για κάποιο λόγο. Αν βιάζομαι στην δουλειά και κάποιος βγει μπροστά μου καθυστερώντας με , δεν το βλέπω σαν ερέθισμα- αλλά σαν υπενθύμιση ότι πρέπει να ηρεμήσω.

Αν δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι κάποιον τότε πιστεύω πως είναι γραφτό να είναι στο μυαλό μου.

Έχω παραδώσει τον πλήρη έλεγχο στο σύμπαν – και ποτέ πριν δεν ήμουν πιο χαρούμενη.

Πιστεύω πως υπάρχουν δυνάμεις πιο πέρα από εκεί που μπορούμε να δούμε. Πιστεύω στο πεπρωμένο και στην μοίρα – και σε ένα απόλυτο πλάνο που είναι ξεχωριστό από κάθε είδους θρησκευτικής πεποίθησης.

Για μένα, η μεγαλύτερη θρησκεία είναι η πίστη στο σύμπαν και στην δύναμη του.

Αν πάρουμε την απόφαση και ζήσουμε με ειλικρίνεια και ακεραιότητα- να κάνουμε καλό γιατί πρέπει, όχι επειδή κάποιος μας βλέπει, τότε συνεχώς θα ευλογούμαστε με δώρα ή καταστάσεις από το σύμπαν που θα επιβεβαιώνουν την αυθεντική πορεία της ζωής μας.

Διαβάστε επίσης: Να γιατί οι συμπτώσεις δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Η άλλη άποψη της συγχρονικότητας είναι η σύνδεση της στο 11 και στο 11:11.

Στη Νουμερολογία το 11 είναι το κυρίαρχο νούμερο που αντιπροσωπεύει τη διαίσθηση, την δημιουργικότητα, την ιδιοφυία, την λεπτότητα και την εκπλήρωση. Το έντεκα είναι επίσης ο κώδικας της νουμερολογίας για την αυτογνωσία.

Οι άνθρωποι που ξεκινούν να ξυπνήσουν συνειδητά την δύναμη του σύμπαντος θα βλέπουν το 11:11 στα ρολόγια, σε αποδείξεις, σε πινακίδες αυτοκινήτων-φαινομενικά θα εμφανίζεται παντού. Γι αυτούς που βλέπουν τον συγκεκριμένο αριθμό διαδοχικά, σημαίνει ότι οι ψυχές σας, σας οδηγούν σε ένα ταξίδι προς την υψηλότερη συνείδηση.

Μια άλλη άποψη για το 11:11 είναι ότι θα παρατηρείται πιο συχνά όταν το σύμπαν θα προσπαθεί να μας στείλει επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο, είτε μέσω σημαντικών προσπαθειών στην καριέρα μας ή μέσω της εκδήλωσης της αδελφής ψυχής μας ή της δίδυμης φλόγας μας.

Οι συγχρονικότητες μπορούν επίσης να είναι άνθρωποι, μέρη ή γεγονότα τα οποία η ψυχή έλκει στην ζωή μας για να μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε στην υψηλότερη συνείδηση ή για να δώσουμε έμφαση σε κάτι που γίνεται στην ζωή μας. Όσο πιο συνειδητή επίγνωση έχουμε για το πώς η ψυχή μας εκδηλώνεται στα περιστατικά τόσο πιο υψηλή γίνεται η συχνότητα μας και χειριζόμαστε πιο γρήγορα την θετικότητα.

Κάθε μέρα ενθαρρύνουμε ουσιαστικές συγχρονικότητες τις οποίες έχουμε προσελκύσει – οι ψυχές μας δημιουργούν συγχρονικότητες, οι οποίες στη συνέχεια εμφανίζονται στον φυσικό κόσμο.

Είναι μια επιβεβαίωση για τον λόγο που είμαστε εδώ και για το ποιος είναι ο τελικός σκοπός μας.

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πιστεύουμε – στη δύναμη γύρω μας και στην πραγματικότητα που εμφανίζεται ανάλογα με το τι επιθυμούμε στην ζωή μας.

Η συγχρονικότητα είναι επίσης δεμένη σε μεγάλο βαθμό με την σύνδεση της αδελφής ψυχής μας ή της δίδυμης φλόγας.

Για να εκδηλωθεί μια θεϊκή σχέση στην ζωή μας πρέπει πρώτα να ανοίξουμε την καρδιά μας στο σύμπαν και να είμαστε πρόθυμοι να ανοιχτούμε στα σημάδια που στέλνει στις ψυχές μας.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε της επιθυμίες του εγώ μας και τις επιθυμίες της ψυχής μας. Το εγώ μας ρωτάει τα πάντα- είναι εδώ για να μας πει όλους τους λόγους για τους οποίους κάτι δεν πάει καλά, για να ανάψει τον φόβο μας και να αποφασίσει για το αν θα πολεμήσουμε ή θα το σκάσουμε.

Ωστόσο, είναι η εκδήλωση της συγχρονικότητας στην ζωή μας που έχει τη δύναμη να παρακάμπτει τους φόβους μας και μας προτρέπει να συνεχίσουμε.

Είναι η πίστη ότι όλοι είμαστε στο ακριβές μονοπάτι που είναι γραφτό να πάρουμε- και ενώ μπορεί να μην βγάζει νόημα σήμερα ή ακόμα και αύριο, αν έχουμε πίστη όλα όσα επιθυμούμε θα εκδηλωθούν θετικά στην ζωή μας- τότε θα βγάζει νόημα.

Συγχρονικότητα είναι η απόλυτη παράδοση του εγώ μας – και το υπέρτατο ταξίδι της ψυχής.

Μη χάσετε: Συγχρονικότητα – Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα, ούτε συμπτώσεις!




awakengr.com 
 
Top