Γονείς δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά για τα όσα έγιναν στο ξενοδοχείο των παιδιών τους. Παραμένουν στο νοσοκομείο ''Σωτηρία'' τα δύο παιδιά...
Ώρες αγωνίας για τους γονείς παιδιών από την Γ' Τάξη του 5ου Γυμνασίου Ηρακλείου που μεταφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας σε κατάσταση μέθης. Όπως κατήγγειλε στο Ράδιο 9,84 ο πατέρας μαθήτριας, κατά τη διάρκεια της νύχτας γιατρός του νοσοκομείου ''Σωτηρία'' επικοινώνησε μαζί του ενημερώνοντας τον, ότι η κόρη του εισήχθη στο νοσοκομείο. Οι μαθητές της Γ' Τάξης βρίσκονταν στην Αθήνα στα πλαίσια τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής και συνοδεύονταν από τέσσερεις καθηγητές τους και ένα γιατρό.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, οι μαθητές επιστρέφοντας από το θέατρο, πέρασαν στο ξενοδοχείο ένα μπουκάλι αλκοολούχο ποτό, που καταναλώθηκε από περισσότερους μαθητές καθώς οι πρώτες αναφορές μιλούσαν για οκτώ με δέκα ανήλικους, εκ των οποίων οι δύο κατέρρευσαν. Στη συνέχεια η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης και ο προϊστάμενος της μιλούσε για τέσσερεις μαθητές για να φθάσουμε τελικά στους δύο, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που ευτυχώς δεν διατρέχουν κίνδυνο. Ο πατέρας της μαθήτριας δηλώνει φοβισμένος κι εξοργισμένος ότι κινεί και νομικές διαδικασίες σε βάρος των συνοδών, διερωτώμενος πως άφησαν χωρίς εποπτεία τους μαθητές.


''Παιδαγωγικά και Διοικητικά θα εξετασθεί το περιστατικό. Κρατάμε για αρχή ότι η υγεία των παιδιών πάει καλά'', είπε στο σταθμό ο Περιφερειακός Διευθυντής, που ενημερώθηκε για τέσσερεις αρχικά μαθητές και στη συνέχεια για τελικά δύο, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι που νοσηλεύονται στο Σωτηρία.


Πηγή: neakriti.gr, Ράδιο 98,4 Κρήτης
 
Top