Το «back to back» έκανε η ομάδα του Κερατσινίου στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά! Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα επικράτησε με 1-0 του Αετού Κορυδαλλού σε μια επανάληψη του περσινού τελικού ο οποίος τελείωσε και με το ίδιο σκορ!

Το Κερατσίνι κατάφερε να προηγηθεί στο 20' με πέναλτι του Ψυχογιού το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από μια τρομερή ατομική προσπάθεια. 

Στο 59' της αναμέτρησης δημιουργήθηκε τρομερή ένταση στο ματς μιας και οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια και στο 61' έμειναν με παίκτη λιγότερο μιας και αποβλήθηκε ο Μπατής από το Κερατσίνι και ο Μουτσάς από τον Αετό Κορυδαλλού.

Στα τελευταίο μισάωρο δεν υπήρξε η σπουδαία φάση και το Κερατσίνι του Αντώνη Αραβαντινού (πρόεδρος του συλλόγου) κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Κύπελλο «Μιλτιάδης Μαρινάκης» της ΕΠΣ Πειραιά και το έκτο στην ιστορία του συλλόγου.

Οι συνθέσεις:
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Μποτος, Σφυρογιαννακης, Σκορδίλης (70' Βαττής), Μπάτης, Αγγελακης, Φούντας (91' Διάκος), Ψυχογυιος, Γκιατης, Νταουται, Τουρνάς, Κουρκούλης
ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (Παναγιώτης Αγγελάκης): Δρίβας, Αναγνωστάκης, Μαναλης (53' Τριανταφυλλίδης), Μιχελής, Μπερίσα, Σιδηρόπουλος, Τσολακου, Ξενιτοπουλος, Κρασί, Μουτσας, Δρυμουσης.
 
Top