Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Νότιο Αιγαίο και μετά το μεσημέρι τοπικούς όμβρους στην Ήπειρο περιμένουμε σήμερα 31 Μαρτίου 2017. Παράλληλα, θυελλώδεις θα πνέουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 7 έως 21 βαθμούς), 13 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (στη Νότια Κρήτη τοπικά η μέγιστη θα φτάσει τους 19 βαθμούς), 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο και τη θάλασσα της Ρόδου όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στον Πατραϊκό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και βόρεια τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
 
Top