Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης Κρητών Κερατσινίου – Δραπετσώνας, που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης», στο Κερατσίνι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα κάλαντα, που είπαν οι μικροί μαθητές του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών μουσικών οργάνων με την συνοδεία της λύρας του Δημήτρη Δαμηλάκη και του λαούτου του Χρήστου Βεργάκη, ενώ στη συνέχεια ευλόγησε την βασιλόπιτα ο σεβαστός πατέρας Εμμανουήλ Καροφυλλάκης.

Τα χορευτικά συνέχισαν με το χορευτικό ταξίδι στην Κρήτη, που είχαν ετοιμάσει τα παιδιά της «Ένωσης», με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Μαρίας Μπατή και Κώστα Κλαουράκη.


Παραβρέθηκαν: Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα, ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΝΔ κ. Ιωαν. Τραγάκης, η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων κ. Θεοδ. Μεγαλοοικονόμου, από την Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ. Διαμαντίδης, η κ. Λαμπρίδου ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Σωπιλιάδης ως εκπρόσωπος του συνδυασμού του κ. Σγούρου, το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Καμάς Παντελής ,ο Γ.Γ. της Τ.Ο Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Βαρβαντάκης, ο πρώην Βουλευτής ρου ΠΑΣΟΚ κ. Λάλος Κανέλος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος υποναύαρχος κ. Σταμ. Ράπτης, ο αρχηγός του Στρατιωτικού Γραφείου του Υπουργ. Άμυνας αρχιπλοίαρχος κ. Παξιβανάκης, ο Γ.Γ Λιμένων κ. Λαμπρίδης, ο δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Βρεττάκος Χρήστος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεξίου Κών/νος, Συράκου Σταυρούλα, Περδίκη Παναγιώτα, Καραγιαννάκης Χρήστος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δασκαλάκης Ευστράτιος, Θεόδοτος Μιλτιάδης ,Ρέππα Λίτσα, Ζαχαρίας Ζούπης, ο κοινοτικός σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Τάσος Αλεξίου ,ο πρώην δήμαρχος Κερατσινίου κ. Λεοντιάδης, ο πρώην αντιδήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Λάλος Ιωάννης, ο πρώην Αντιπεριφεριάρχης Αττικής κ. Αθανασιάδης Λεωνίδας, κ. Ασκοξυλάκη από τον δήμο Πειραιά, ο πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κ. Μαριδάκης ,ο πρόεδρος της Κρητικής Εστίας κ. Σαλβαράκης Χαράλαμπος, ο πρόεδρος των Κρητών Τυμπακίου κ. Κυδωνάκης, ο πρόεδρος Κρητών Αιγάλεω κ. Κλεισαρχάκης, από το Σωματείο «Δροσουλίτες» ο Γ.Γ. κ. Ιντζεδάκης Σπύρος, από τον Σύλλογος Κρητών «Πρίανσος» ο ταμίας κ. Κώστας Σμυρνιωτάκης, από την Ένωση Ποντίων Πειραιά Κερατσινίου Δραπετσώνας η πρόεδρος κ. Ποιμενίδη, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Θυμαιτάδαι» η Γ.Γ κ. Νικολίνα Συρίγου, από τον Εξ. Σύλλογο Αγ. Μηνά η κ. Μαρία Κώστογλου, από το Δίκτυο Ανθρωπιάς και αλληλεγγύης η πρόεδρος κ. Μαρινοπούλου Παρασκευή , από τον Σύλλογο Κρητών Κορυδαλλού –Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη ο ταμίας κ. Χαριτάκης , από τον σύνδεσμο Αγ. Γεωργίου η κ. Μεσσηνέζη, από τον σύλλογο Ακρωτηριανών Θήρας ο πρόεδρος κ. Βαλάντης Μπάικας, από την Ένωση Ερασιτεχνών Αλιέων « Άγιος Νικόλαος», ο πρόεδρος κ. Ντινιωτάκης, από τον σύλλογό Μικρασιατών ο Ταμίας κ. Γρυπαίος Κων/νος, από τον Εξ. Σύλλογο Ευγένειας ο κ. Κωφός, από τον Πολιτιστικό σύλλογος Γυναικών « Καρυάτιδες» η πρόεδρος κ. Έφη Παπαδοπούλου, από την αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου ο αντιπρόεδρος κ. Φασάκης Ανδρέας.
 
Top