Τα χειρότερα σενάρια επιβεβαιώθηκαν στην υπόθεση δολοφονίας του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και η σύζυγός του, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, ομολόγησε την ενοχή της! 

Και λέμε "και" η σύζυγός του, διότι νωρίτερα είχε ομολογήσει και ο εραστής της, ο αστυνομικός Sergio Gomes Moreira Filho.
Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου;

Την πληροφορία μεταδίδει η βραζιλιάνικη O Globo και αναφέρει πως μετά από πολύωρες ανακρίσεις, η Βραζιλιάνα σύζυγος του Κυριάκου Αμοιρίδη "έσπασε", ενώ ο τρίτος εμπλεκόμενος στη δολοφονία ήταν ξάδελφος του εραστή της!

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η δολοφονία έγινε στο σπίτι του πρέσβη και της συζύγου του, στην περιοχή Nova Iguaçu και φαίνεται πως δεν υπήρξαν πυροβολισμοί.

Αυτό οδηγεί τις Αρχές να θεωρούν πως ίσως ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στη Βραζιλία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου.

Όλα αυτά, φυσικά, μένει να επιβεβαιωθούν, αφού νωρίτερα, βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης είχαν αποκαλύψει την ομολογία του αστυνομικού, ο οποίος ισχυρίστηκε πως πιάστηκε στα χέρια με τον Έλληνα πρέσβη και στη συνέχεια τον πυροβλόλησε.

Εδώ, πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως το τμήμα Ανθρωποκτονιών που έχει αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης θεωρεί την Φρανσουάζ Αμοιρίδη τον "εγκέφαλο" της δολοφονίας και τον αστυνομικό εραστή της, τον εκτελεστή!

newsit.gr
 
Top