Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις...



Απόλυτα οργανωμένη ήταν η σπείρα των νεαρών που λεηλατούσαν οχήματα στην Άρτα, ακόμη και μέσα στο δημοτικό αμαξοστάσιο. Ειδικά για τις μπαταρίες, τις έλεγχαν με ένα... φορητό μετρητή που είχαν μαζί τους για να διαπιστώνουν αν η τάση τους βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα!

Οι τρεις δράστες ηλικίας 27, 31 και 23 χρόνων είχαν κλέψει στις 22 Μαρτίου δύο μπαταρίες από ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό στην πόλη της Άρτας και μετά διέρρηξαν την αποθήκη αμαξοστασίου του Δήμου Αρταίων στην Περιφερειακή Οδό, απ' όπου άρπαξαν άλλες οκτώ μπαταρίες οχημάτων, δύο τηλεοράσεις και διάφορα μέταλλα. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας ενώ κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Κομπότι και συνελήφθησαν.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο εγκληματικής δραστηριότητας, βρέθηκαν τέσσερις μπαταρίες οχημάτων, ο φορητός μετρητής, μία κλιματιστική μονάδα, πέντε κλειδιά αυτοκινήτων, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια, ένα ζευγάρι γάντια και μία θήκη με κατσαβίδια, κλειδιά, τσιμπίδες, λίμες, σφυριά, πένσες και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία! Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας και κατηγορούνται για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
 
Top