Είναι πιθανό από σήμερα Κυριακή 31 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου να ανασταλεί η λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου του Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» για λόγους ασφάλειας των ασθενών λόγω της έλλειψης ιατρικού προσωπικού, αφού τη δεδομένη στιγμή η καρδιολογική έχει δύο γιατρούς εκ των οποίων η μία είναι η διευθύντρια....



Η εκτελούσα χρέη διοικήτριας στο νοσοκομείο, Χρύσα Πετροπούλου, αφού εξάντλησε τα περιθώρια για να ενισχυθεί η κλινική με καρδιολόγους από άλλα νοσοκομεία με συνεχείς διαβουλεύσεις με τη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ και την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Ηλεία, εισηγήθηκε τελικά την αναστολή της κλινικής.

Από την 6η ΥΠΕ γίνονται εκ νέου προσπάθειες για να βρεθεί λύση για να αποτραπεί έστω και την ύστατη στιγμή το "λουκέτο" της κλινικής.

Εάν όμως εγκριθεί η εισήγηση, από σήμερα όλοι οι ασθενείς στην καρδιολογική καθώς και στη Μονάδα Εμφραγμάτων θα διακομιστούν στα νοσοκομεία της Πάτρας (Ρίου και "Άγιο Ανδρέα"), ενώ θα σταματήσουν και οι εφημερίες καρδιολόγων στα Επείγοντα (ΤΕΠ), οι οποίοι θα εκτελούν πλέον μόνο την πρωινή βάρδια στο νοσοκομείο.

Πηγή:iatropedia.gr
 
Top