Μεγάλο «σούσουρο» έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στην Πάτρα, με μία 50χρονη κυρία, που πρωταγωνιστεί στις συζητήσεις μεταξύ εργαζόμενων νεαρών κοριτσιών.Η συγκεκριμένη κυρία «τριγυρνά» ως πελάτισσα σε καταστήματα εστίασης, σε μαγαζιά με είδη ρούχων, ακόμα και... σε σούπερ μάρκετ, πιάνοντας συζητήσεις με τις κοπέλες – υπαλλήλους, και προσέχοντας ώστε όλες οι κινήσεις της να διέπονται από… φιλικό χαρακτήρα!

Ταυτόχρονα, όμως, φροντίζει σε όποιο κατάστημα επισκέπτεται για να ψωνίσει, να δείχνει πως… το φυσάει το παραδάκι! Έτσι στο ταμείο εμφανίζεται ως «υπεράνω χρημάτων»!

Το θέμα όμως είναι ότι οι προθέσεις της 50χρονης κομψής κυρίας δεν είναι και τόσο φιλικές, αλλά ούτε και τόσο αθώες όσο φαίνονται. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η γνωστή Πατρινή πηγαίνοντας σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης και πιάνοντας τη συζήτηση με μία 20χρονη σερβιτόρα, στο τέλος της άφησε σε καρτελάκι το νούμερο του τηλεφώνου της.

Το ίδιο σκηνικό έγινε και σε γνωστό κατάστημα σούπερ μάρκετ της Πάτρας, αφήνοντας το καρτελάκι της με το τηλέφωνο της σε μία νεαρή υπάλληλο που εργαζόταν στην ταμειακή μηχανή.

Όσο για τα εμπορικά μαγαζιά με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, εκεί μάλλον την έχουν μάθει ήδη. Βλέπετε, το καρτελάκι με το νούμερο του κινητού της το έχει αφήσει σε τουλάχιστον δύο πωλήτριες.

Η αδυναμία της, όπως φαίνεται, είναι οι 20χρονες – 25χρονες εμφανίσιμες κοπελίτσες που παλεύουν για το μεροκάματο και το μισθό τους. Μαθαίνουμε πάντως πως οι νεαρές των παραπάνω περιπτώσεων… δεν ανταποκρίθηκαν στις «κλήσεις» της ώριμης γυναίκας!

Όπως φυσικά και καμία δεν της έχει πει κουβέντα για το καρτελάκι. Και αυτό γιατί η 50χρονη, παρά την όποια αδυναμία της, τα ακουμπάει και ενισχύει το ταμείο του κάθε καταστήματος! Οπότε δεν συμφέρει να την χάσουν από πελάτισσα!
 
Top