-Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Αρχιτεκτονική Τοπίου προκηρύσσουν τα τμήματα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι των τμημάτων Αρχιτεκτόνων Μηχανικών και Γεωπονίας, συναφών τμημάτων ΑΕΙ του εσωτερικού, καθώς και αντίστοιχων τμημάτων ΑΕΙ του εξωτερικού. 
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι μέχρι 5 Ιουνίου 2015και η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την 1η Οκτωβρίου 2015. 
Ολόκληρη τη σχετική Ανακοίνωση για το πρόγραμμα με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε εδώ

-Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης για πτυχιούχους ΑΕΙ με τίτλο "Σύγχρονες Τεχνολογίες και Αειφορικές Τεχνικές Παραγωγής Οπωροκηπευτικών" διοργανώνουν από κοινού το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Α.Π.Θ. και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 150 ωρών και η παρακολούθησή του θα γίνεται διαδικτυακά (εξ αποστάσεως) προκειμένου να μπορούν να το παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι απ' όλες τις περιοχές της Ελλάδας. 
Το πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση τίτλου σπουδών μη τυπικής Εκπαίδευσης (Πιστοποιητικό Δια βίου Εκπαίδευσης με χαρακτήρα εξειδίκευσης) και η παρακολούθησή του είναι δωρεάν. Θα διεξαχθεί σε τέσσερις διμηνιαίους κύκλους, ξεκινώντας από Ιούνιο μέχρι και Οκτώβριο 2015. 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις το χρονικό διάστημα από 20/5/2015 έως 10/9/2015
Περισσότερα για το πρόγραμμα μπορείτε να δείτε εδώ.


Geoponiprevezas
 
Top