Φρικτό έγκλημα στη Σαλαμίνα. Η σύζυγος του 35χρονου λιμενικού, που φέρεται να είναι έγκυος, εντόπισε τις φιγούρες του νεκρού άντρα της και της 44χρονης μέσα στο αυτοκίνητό του, στο γκαράζ του σπιτιού. Λίγο αργότερα θα μάθαινε και για την παράνομη σχέση τους.

Τραγική τροπή πήρε το ερωτικό πάθος και η εξωσυζυγική σχέση σχέση μεταξύ του 35χρονου κομάντο του Λιμενικού Σώματος Σταμάτη Φαρμακόρη και της 44χρονης οδοντοτεχνικού Δέσποινας Βαρελά Εξίσου τραγικοί πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας όμως είναι και η 37χρονη σύζυγος του λιμενικού, η οποία, σύμφωνα με γείτονες, βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγος της 44χρονης και τα δύο τους παιδιά μόλις 8 και 10 ετών.Η θυελλώδης σχέση του 35χρονου με την 44χρονη οδοντοτεχνικό, ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες από το 2012, ενώ ο βατραχάνθρωπος του Λιμενικού παντρεύτηκε μόλις πριν έναν χρόνο. Τα δύο ζευγάρια είχαν καλή σχέση μεταξύ και συχνές και κοινές εξόδους, όμως η 37χρονη σύζυγος του λιμενικού δεν προκύπτει να είχε καταλάβει το παραμικρό.

Το φρικτό έγκλημα ανακάλυψε η σύζυγος του λιμενικού, που ήταν αποσπασμένος στο Αρχηγείο του Σώματος, την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι της από τον Πειραιά όπου εργάζεται, αργά το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης. Φτάνοντας, είδε το αυτοκίνητο του συζύγου της σταθμευμένο στο γκαράζ του σπιτιού της και πλησίασε. Τότε αντιλήφθηκε τις φιγούρες των νεκρού άντρα της και της 44χρονης μέσα στο αυτοκίνητό του και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.
Στο σημείο έφτασαν άντρες της Ασφάλειας Πειραιά και η ιατροδικαστής. 

Η 44χρονη βρέθηκε νεκρή στο κάθισμα του συνοδηγού με μία σφαίρα στην αριστερή της πλευρά, κάτω από το στήθος, ενώ δίπλα της βρέθηκε νεκρός με διαμπερές τραύμα στον κρόταφο ο 35χρονος λιμενικός και μπροστά του, πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι. Μέσα από το αυτοκίνητο συλλέχθηκαν δύο κάλυκες. Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι πως το παράνομο ζευγάρι αρχικά έδωσε ραντεβού κάπου έξω στην Σαλαμίνα και ίσως η 44χρονη να ανακοίνωσε στον εραστή της, τη λήξη της σχέσης τους.

Οι Αρχές πιστεύουν λοιπόν, ότι ο λιμενικός οδήγησε την 44χρονη στο γκαράζ του, με το πρόσχημα να συνεχίσουν την συζήτησή τους.
Ενδεχομένως, εκεί ακολούθησε έντονος τσακωμός με αποτέλεσμα ο 35χρονος να πυροβολήσει και να σκοτώσει την ερωμένη του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, ωστόσο πυρίτιδα δεν βρέθηκε στα χέρια κανενός εκ των συζύγων των θανόντων, παρά μόνο στο χέρι του 35χρονου «βατράχου» του λιμενικού.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό, ο σύζυγος της 44χρονης είχε αρχίσει να αντιλαμβάνεται τι συνέβαινε μεταξύ της συζύγου του και του λιμενικού και της ζήτησε εξηγήσεις. 
Εκείνη φέρεται να παραδέχτηκε στον άντρα της, την ύπαρξη αυτής της σχέσης και εκείνος της απάντησε πως την συγχωρεί για χάρη των δύο τους παιδιών, αρκεί να σταματούσε εδώ και τώρα αυτή τη σχέση...
Ο σύζυγος της οδοντοτεχνικού, φέρεται να συνάντησε μάλιστα τον λιμενικό λίγη ώρα πριν το μοιραίο ραντεβού της γυναίκας του με εκείνον και χωρίς να υπάρξει προστριβή τον κάλεσε να σταματήσει αυτή τη σχέση. Η 44χρονη αποφάσισε να καλέσει τον εραστή της και να του ανακοινώσει με τη σειρά της το τέλος της σχέσης τους για να μη διαλυθεί η οικογένειά της, όμως το πάθος είχε ήδη οπλίσει το χέρι του.
 
Top