«Αυτό που δεν ξεχνά ο ελληνικός λαός, είναι ότι ο κ. Σαμαράς έκρυψε την συμφωνία του με την τρόικα πριν τις εκλογές του 2012, ενώ μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση. Γνωρίζει, δε, πολύ καλά ότι και τώρα ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευθεί για την εφαρμογή ενός νέου μνημονίου, όπως όλοι μάθαμε μέσω του περίφημου mail Χαρδούβελη» 



Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην δήλωση Σαμαρά:
«Ο πανικός που έχει καταλάβει τον κ. Σαμαρά είναι έκδηλος πλέον σε κάθε δήλωσή του. Όλοι γνωρίζουν ποιες είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και δεν περιμένουν τον κ. Σαμαρά να τις "αποκαλύψει". Στη βάση αυτών των προτάσεων ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κερδίσει την υποστήριξη της κοινωνίας. 
Αυτό που δεν ξεχνά ο ελληνικός λαός,  είναι ότι ο κ. Σαμαράς έκρυψε την συμφωνία του με την τρόικα πριν τις εκλογές του 2012, ενώ μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση. Γνωρίζει, δε, πολύ καλά ότι και τώρα ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευθεί για την εφαρμογή ενός νέου μνημονίου, όπως όλοι μάθαμε μέσω του περίφημου mail Χαρδούβελη.
Ποσό πιο χαμηλά θα πέσει ακόμη ο κ. Σαμαράς;»
   
Θυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου και ερωτώμενος εάν άκουσε τις «δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ότι δε θα πληρώσουν τόκους και χρεολύσια», δήλωσε:
«Βέβαια και την άκουσα. Την άκουσα χθες βράδυ και μέχρι χθες βράδυ την έκρυβε πολύ καλά ο κ. Τσίπρας. Την απόφαση του συνεδρίου τους, παρακαλώ, που είναι δεσμευτική για όλους τους. Δηλαδή, την απόφαση να μην πληρώσουν τόκους και χρεολύσια. Δηλαδή, να πάνε τη χώρα σε στάση πληρωμών και χρεοκοπία. Είναι το πιο επίσημο πρόγραμμα φτώχειας που ακούει προεκλογικά ποτέ ο Ελληνικός λαός. Ας δει ο καθένας αυτή την πραγματικότητα. Είναι απίστευτο!».
- See more at: http://left.gr/
 
Top