Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Γνωστοποιεί ότι :

Σύμφωνα με το άρθρο 163 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ Α' 143) ενδιαφέρεται για την πρόσληψη, σε κενή οργανική θέση, ενός (1) Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου Μηχανολόγου–Μηχανικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.


Τα καθήκοντα που θα ασκεί είναι η παροχή συμβουλών ή εξειδικευμένων γνωμών γραπτά ή προφορικά για θέματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Το έργο του θα είναι επιτελικό και δεν θα έχει αποφασιστική αρμοδιότητα οποιασδήποτε μορφής. Επίσης, δεν θα παρεμβάλλεται στην οργανωτική και βαθμολογική κλίμακα, ούτε η θέση του έχει αντιστοιχία με τις θέσεις της κλίμακας αυτής.

Υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλαμβάνεται.
Για την πλήρωση της θέσης απαιτούνται: α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν.3584/2007(άρθρα11 έως και 17), β) Κατοχή Πτυχίου η διπλώματος Μηχανολόγου-Μηχανικού ΤΕΙ της ημεδαπής ή Ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής ,γ) Αξιόλογη επαγγελματική εμπειρία σε θέματα της ειδικότητάς του.
Η επιλογή θα γίνει από τον Δήμαρχο, ο οποίος θα αποφασίσει κατά την κρίση του για την καταλληλότητα του προσλαμβανομένου.

Η πρόσληψη θα γίνει με απόφαση Δημάρχου, που θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της κυβερνήσεως και θα ολοκληρωθεί με διμερή υπογραφή ειδικής σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Για όσους έχουν την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία, η άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματός τους είναι ασυμβίβαστη με την άσκηση των καθηκόντων του Ειδικού Συνεργάτη. Υπάρχει δυνατότητα παράλληλης άσκησης και του ελεύθερου επαγγέλματός του, ύστερα από απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η σύμβαση εργασίας λύεται με την έκπτωση, την παραίτηση, την καταγγελία της ή την παρέλευση 20 ημερών από την αποχώρηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου προσλήφθηκε, εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του την συγκατάθεση για την διατήρησή του.
Η απόλυση λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας ή η αποδοχή της παραίτησης, ενεργείται αζημίως για τον Δήμο με απόφαση του Δημάρχου, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Στην περίπτωση της έκπτωσης του Ειδικού Συνεργάτη ή της αποχώρησης του Δημάρχου, η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδίκαια αζημίως για τον Δήμο, η δε σχετική πράξη έχει διαπιστωτικό χαρακτήρα.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στην Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου μέσα σε τρεις (3) ημέρες από την δημοσίευση της παρούσης γνωστοποίησης μαζί με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και τα αποδεικτικά των προσόντων τους. Θα υποβάλουν επίσης και υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού του Ν.3584/2007.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού τηλ.213-2074-636.
 
Top