Στην αποκάλυψη ότι οι παιδόφιλοι εκπαιδευτικοί είναι περισσότεροι από τέσσερις, όπως αποκαλύφθηκε την Τρίτη, προχώρησε ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος.



Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Τετάρτη, δεσμεύθηκε ότι θα εκδιωχθούν από το εκπαιδευτικό σύστημα.



Κοντά στους 1.000 οι παιδόφιλοι και ο κ. Σφακιανάκης τους ξέρει όλους



Στη δήλωσή του και σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε τη σημασία των δράσεων για την αντιμετώπιση του εγκλήματος μέσω του διαδικτύου.



"Κυρίως στο πρόβλημα που αφορά την παιδοφιλία, τους παιδόφιλους εκείνους που βρίσκουν μέσα από το διαδίκτυο τρόπους να πλησιάζουν τα μικρά παιδιά. Αυτή τη δράση την προωθεί το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Κικίλιας με βασικό συνεργάτη την Υπηρεσία δίωξης του ηλεκτρονικού εγκλήματος και τον Ταξίαρχο κ. Σφακιανάκη.



Ο κ. Σφακιανάκης ήρθε πριν από τρεις ημέρες στο Υπουργείο μας και ανέπτυξε λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση αυτή. Έδωσε τον αριθμό των παιδόφιλων, που είναι κοντά στους 1.000 και μας είπε ότι τους ξέρει όλους. Μας είπε ότι όλοι έχουν συλληφθεί και μας έδωσε την πληροφορία ότι κάποιοι από αυτούς, μάλιστα ο αριθμός που μας έδωσε χθες είναι μικρότερος από αυτόν που μας έδωσε σήμερα, είναι και μέσα στο εκπαιδευτικό σύστημα ακόμη", έγραψε μεταξύ άλλων.





Λίγο μετά την αποκάλυψη της είδησης της σύλληψης των τεσσάρων εκπαιδευτικών, τριών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενός καθηγητή πανεπιστημίου, ο υπουργός ξεκαθάρισε, πως οι εκπαιδευτικοί θα τεθούν εκτός υπηρεσίας.



"Θα το κάνω με δική μου προσωπική ευθύνη, χωρίς να περιμένω την απόφαση των υπηρεσιακών συμβουλίων", έγραψε σε άλλη ανάρτησή του στο Facebook.






news247.gr




http://pestanea.blogspot.com/
 
Top