ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πλήθος κόσμου αποθέωσε απόψε τον υποψήφιο Δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ.Φώτη Μελά στην πλατεία Λαού, στην πρώτη του ανοιχτή συγκέντρωση.
Με ήθος, αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα θα πορευτούμε όλοι μαζί για να υλοποιήσουμε το έργο που αφήσαμε και αποδόμησε η νυν Δημοτική Αρχή, είπε ο κ.Μελάς.
Τόνισε ότι ο πρώτος λόγος θα ανήκει στον πολίτη του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας και όλοι μαζί θα συναποφασίζουμε για να γίνει πάλι ο Δήμος μας ισχυρός και ακμαίος.
Ο κ.Μελάς δεσμεύτηκε ότι όλοι θα ενημερώνονται  με καθημερινά Δελτία Τύπου για το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής.
Επισήμανε παράλληλα  ότι πορευόμαστε ανεξάρτητοι χωρίς κομματικές ταμπέλες καθώς τα προβλήματα ΔΕΝ έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα και ο αγώνας θα είναι διαρκής για να καλύψουμε το  έδαφος από τη χαμένη τετραετία που πέρασε.
Ο κ.Μελάς έδωσε έμφαση στους νέους που έχουν θέσει υποψηφιότητα με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση και επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του ως Δήμαρχος προκειμένου ότι ο μισθός που ορίζει ο νόμος να δίνεται στις ευπαθείς ομάδες πολιτών.
Όλοι μαζί με μπροστάρη το Φώτη Μελά θα ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου  και θα αγωνιστούμε για να επιστρέψουν στη ζωή μας το χαμόγελο και η αισιοδοξία, δήλωσε από την πλευρά της η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  κ.Αγγελική Μελά.
Η κ.Αγγελική Μελά συγκίνησε ιδιαίτερα λέγοντας ότι από τους ασθενείς της εισπράττει σήμερα δάκρυα καθώς αδυνατούν να πληρώσουν. Αυτό πρέπει να ανατραπεί, έχουμε αντοχές και σας θέλουμε κοντά μας συμπλήρωσε η κ.Μελά καταχειροκροτούμενη.  

 
Top