Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς και διευθυντικά στελέχη της ΠΑΕ.
Οι άνθρωποι της ομάδας αντάλλαξαν...
επίσημα τις ευχές τους για καλό και πάνω από όλα «ερυθρόλευκο» έτος!
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού απηύθυνε χαιρετισμό, μιλώντας για το όνειρο όλων όσοι αγαπούν την ομάδα, αλλά και του ιδίου προσωπικά: 
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά και να ευχηθώ στην οικογένεια του Ολυμπιακού τα νέα της μέλη, τον Ιβάν Μαράκνο, που βέβαια ήταν και παλαιότερα εδώ και το Πελέ.
Σε μία εποχή δύσκολη για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός δίνει χαρά στον κόσμο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με την καθημερινή σας δουλειά και κυρίως με αυτό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας. Ένα κλίμα οικογενειακό που σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες μας.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχετε την ευκαιρία να γράψετε ιστορία. Μπορείτε να το καταφέρετε και να κάνετε την υπέρβαση. Δεν το λέω για να σας εμψυχώσω. Το λέω γιατί πιστεύω πραγματικά ότι μπορείτε να το καταφέρετε, το έχετε αποδείξει ότι μπορείτε.

Η ομάδα μας όπως βλέπετε μεγαλώνει διαρκώς. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλέον ξέρουν ότι ερχόμενοι στον Πειραιά, ερχόμενοι στην Ελλάδα και στον ευρωπαϊκό Ολυμπιακό, πηγαίνουν σε μία ομάδα που βρίσκεται στην ελίτ του ποδοσφαίρου.
Και οι παίκτες που είναι δικά μας παιδιά, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλάζουν σε αυτή την ομάδα επίπεδο και μπορούν να πρωταγωνιστούν και στα μεγάλα πρωταθλήματα.
Με αφορμή τις τελευταίες ημέρες και τα μεταγραφικά ζητήματα, θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα δήλωσα ότι όνειρό μου είναι να μην έχει ο Ολυμπιακός ανάγκη κανέναν πρόεδρο και να είναι αυτάρκης και πανίσχυρος οικονομικά, από μόνος του! Δεσμεύτηκε για την εξυγίανση και με κόπο κάναμε αυτή την ομάδα υπόδειγμα υγείας, ακόμη και για τα αυστηρά ευρωπαϊκά στάνταρντς. Υποσχέθηκα επίσης ότι η ομάδα θα έχει ισχυρό ελληνικό στοιχείο, ότι ο κορμός της θα είναι ελληνικός και βλέπετε ότι αυτό γίνεται στην πράξη. Οι διεθνείς του Ολυμπιακού είναι η ραχοκοκαλιά της Εθνικής ποδοσφαίρου που θα μας εκπροσωπήσει στην Βραζιλία. Και είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί όπως διαπιστώνουν όλοι, ο Ολυμπιακός δίνει μεγαλύτερη αξία στους Έλληνες παίκτες και στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την στρατηγική του.
Είμαστε αποφασισμένοι να πηγαίνουμε διαρκώς ψηλότερα τον Ολυμπιακό. Και φυσικά το όραμά μας είναι και ευρωπαϊκό. Δεν θα μας σταματήσει τίποτα! Όλες οι κινήσεις που γίνονται, γίνονται με γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού!
Και κάτι ακόμα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στηρίζει τα όνειρα των ποδοσφαιριστών που έρχονται και παίζουν με την ερυθρόλευκη. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί υπάρχει μια ηρεμία, υπάρχει μια ατμόσφαιρα στην ομάδα, που σας βοηθά να βελτιωθείτε και να αλλάξετε επίπεδο. Και είναι σημαντικό και για εσάς και για τους προπονητές σας αυτό.
Και ότι γίνεται, γίνεται για να είναι ο Ολυμπιακός πάντα αυτοκράτορας και πάντα στην ελίτ της Ευρώπης. Από εσάς θέλουμε δουλειά και ΝΙΚΕΣ. Γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι φτιαγμένος από την πρώτη ανάσα του για να είναι ΝΙΚΗΤΗΣ!
Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Θρύλο γευμάτισε, πέρασε λίγη ώρα ξεγνοιασιάς, ενώ οι εφετινοί τυχεροί ήταν οι ποδοσφαιριστές Γκαετάν Μπονγκ και Νταβίδ Φουστέρ, καθώς και ο φυσικοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος και ο φροντιστής Δημήτρης Καραπιπέρης.

woop.gr
 
Top