Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται στην Αγγλία για λογαριασμό της Φούλαμ, η οποία θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, έχοντας θαμπωθεί από ...
τις φετινές του εμφανίσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Το όνομα του διεθνούς φορ έπαιξε για πολλές ομάδες του εξωτερικού, που ...πολλάκις τον παρακολούθησαν να σκοράρει «κατά ριπάς» με την ερυθρόλευκη φανέλα και αυτή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Ο Μητρο-γκολ είναι στο Λονδίνο για τις τελικές διαπραγματεύσεις και τις ιατρικές εξετάσεις, προτού ολοκληρωθεί το deal, το οποίο βάσει των δημοσιευμάτων θα φτάσει τα 15.000.000 ευρώ, ώστε να συναινέσει η ομάδα του Πειραιά στην πώλησή του.
Πολλά είναι και τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, που ασχολείται αναλυτικά με την μετεγγραφή αυτή, μιας και πρόκειται για την πιο ακριβή τον Γενάρη για επιθετικό σε όλη την Ευρώπη.
Το γερμανικό Kicker αναφέρει πως «ο Μήτρογλου προσγειώνεται στη Φούλαμ. Λίγες μέρες πριν τελειώσει η μετεγγραφική περίοδος, Φούλαμ κάνει μια μετεγγραφή, η οποία προκαλεί αίσθηση. Ο Κώστας Μήτρογλου υπογράφει μέχρι το 2017 στους Λονδρέζους».
Η γαλλική Equipe τονίζει ότι «η Φούλαμ πληρώνει για τον Μήτρογλου Σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, θα προσφέρει για τον Έλληνα επιθετικό Κώστα Μήτρογλου 15 εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι θα τον αντικαταστήσει ο Παραγουανός, Νέλσον Βαλντέζ».
Το ιταλικό Calciomercato αναφέρεται στην επικείμενη μετεγγραφή του Μήτρογλου στη Φούλαμ, στα χρήματα που θα σπαταλήσουν οι Λονδρέζοι και στα φετινά του 22 γκολ σε 21 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα.
Για τον διεθνή φορ αναφορά γίνεται -μεταξύ άλλων- στο πολωνικό eurosport.onet.pl και στην πορτογαλική Record, η οποία τονίζει πως «η Φούλαμ πληρώνει 15 εκατομμύρια για το Μήτρογλου, καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτησή του», κάνοντας αναφορά και στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα.
Τέλος, το σάιτ του BBC αναφέρεται στα χρήματα που θα δώσει η Φούλαμ, στα γκολ του με την ερυθρόλευκη και την γαλανόλευκη φανέλα, στα φετινά του χατ-τρικ και στο ότι εκείνος εν πολλοίς έστειλε την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
woop.gr
 
Top