Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2007, σε ένα παράνομο κυνοκομείο της Γερμανίας, στην πραγματικότητασε μία φάρμα που είχε νοικιασμένη μια άσχετη με τα ζώα Γερμανίδα, μετά απο καταγγελία μιας τοπικής φιλοζωικής Οργάνωσης, επενέβη η τοπική Υπηρεσία Προστασίας των Ζώων.
Βρήκε 71 σκυλιά μισοπεθαμένα από πείνα και δίψα, κλεισμένα πολλά μαζί σε μικρούς εσωτερικούς χώρους, σε απερίγραπτες συνθήκες. Υπήρχαν πολλά κουτάβια, επίσης σε άθλια κατάσταση.
Σε άθλια κατάσταση επίσης βρέθηκε μία θηλυκιά σκύλα που, κατά τις καταγγελίες, χρησιμοποιούσαν για αναπαραγωγή. Βρέθηκε ένα νεκρό από πείνα και δίψα σκυλάκι, στο κάδο των σκουπιδιών.
Οι Γερμανοί διασώστες ξέσπασαν σε λυγμούς. Μια κυρία, υπεύθυνη άλλου τοπικού φιλοζωϊκού σωματείου, που πήρε αρκετά απο αυτά τα ζώα και προσπαθεί να τα βοηθήσει να επιβιώσουν, είπε πως «δεν τα είδε όλα, αλλά όσα είδε ήταν αρκετά, γιατί δεν θα άντεχε να δει παραπάνω.
Τα σκυλιά αυτά ανήκαν στην φιλοζωϊκή οργάνωση «Die Arche»η οποία, μαζί με άλλες παρόμοιες οργανώσεις της Γερμανίας, όπως η Tierschutzgruppe Rueppur και η Tierhilfe Korfu, συστηματικά εισάγουν αδέσποτα ζώα από την Ελλάδα και πρωταγωνίστησαν στην υπόθεση της Αγκόνα, όπου 102 σκυλιά από Ελλάδα κατασχέθηκαν από τις Ιταλικές Αρχές για παράνομη μεταφορά υπό απαράδεκτες συνθήκες. Η υπόθεση αυτή εκκρεμεί ακόμη στα Ιταλικά δικαστήρια.
Σύμφωνα με τα Ιταλικά δημοσιεύματα αλλά και άλλες πληροφορίες, έχει επέμβει η Ιντερπόλ η οποία διενεργεί ανακρίσεις στη Γερμανία και την Ελλάδα.
Το παρακάτω δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας δείχνει ξεκάθαρα το τι γίνεται με όλες αυτές τις «φιλοζωϊκές» οργανώσεις που ανήκουν σε ένα σύστημα εκμετάλλευσης αδέσποτων ζώων. Παρανομίες παντού. Χρήμα άφθονο και αφορολόγητο. Ξεκάθαρο εμπόριο ζώων με άγνωστες τελικές καταλήξεις των ταλαίπωρων αυτών όντων.
Το που μπορεί να πηγαίνουν;
Στο Internet σήμερα μπορείς να βρεις όλη τη παγκόσμια πραγματικότητα. Αδέσποτα ζώα χρησιμεύουν παντού!!! Σε κάθε είδους πείραμα, δοκιμή, επιστημονική έρευνα κλπ. κλπ. κλπ. Κάποιες χώρες δεν το κρύβουν καθόλου. Αδέσποτα ζώα των κυνοκομείων αντί να «κοιμηθούν», πάνε κατ” ευθείαν στα εργαστήρια. Αδέσποτα υπάρχουν παντού.
Σε όλες τις χώρες του κόσμου αυτού.
Στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Σκανδιναβία, όπου όπως φαίνεται λατρεύουν τα » Greekies», τα βασανισμένα αδεσποτούλια της Ελλάδας, και προτιμάνε ένα ζωάκι που μπορεί να μην είναι καν εμβολιασμένο, να είναι άρρωστο από μεταδοτική και επικίνδυνη ασθένεια, όπως το Καλαζάρ κ.α., αρκεί να είναι Ελληνικό!!!!!
ΦΟΒΕΡΟ !!!!! ΤΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!

Πηγή: newsbomb.gr
 
Top