Φαίνεται ότι οι διαμαρτυρίες του 7news.gr για την ιστοσελίδα του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας έφεραν αποτέλεσμα αφού η  δημοτική αρχή με την υπ'Αρ. Πρωτ. 83075/2013 μας ενημερώνει ότι "ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ" και όχι "ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ"  για τα κάτωθι με μια σαφώς καλύτερη πρόταση με πιο ξεκάθαρη ανάλυση του τι θα πληρώνει ο Δήμος κάθε χρόνο.Διαβάστε την πλήρη απόφαση εδώ.




Ερωτήματα πάντως υπάρχουν αν προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την ανάθεση ή για μια ακόμη φορά επιλέχθηκε κάποιος "γνωστός"( Χωρίς πάντως να θέλουμε να κατηγορήσουμε την εταιρία που ανέλαβε την ιστοσελίδα μιας και ειλικρινά χαιρόμαστε που ανέλαβε την "πολύπαθη" ιστοσελίδα μια εταιρία της περιοχής μας).

Τα ερωτήματα και τις απαντήσεις βέβαια θα τα αφήσουμε στην "ΕΡΕΥΝΑ" και στην "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ" του http://keratsiniusjuniusbrutus.blogspot.gr που όπως απάντησε για την Δημοτική αρχή σε προηγούμενο άρθρο "ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η θα πραγματοποιηθούν όλες οι σχετικές διαδικασίες (αν δεν γίνει αυτό, θα είμαστε οι πρώτοι που θα το ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ), στις οποίες μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος…" (άραγε έλαβαν μέρος και άλλοι ενδιαφερόμενοι;;;;)

Θα επιστρέψουμε ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με νέες αποκαλύψεις......


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!! 
 
Top