Είναι γνωστή, η σχέση της ανθελληνικής και μνημονιακής κυβέρνησης με τον μεγαλοεργολάβο Γιώργο Μπόμπολα. Παρόλο, που ο ελληνικός λαός έχει φτάσει στα όρια της οικονομικής ανέχειας και εξαθλίωσης, παρόλο, που αυξάνονται με δραματικούς ρυθμούς οι αυτοκτονίες των Ελλήνων για οικονομικούς λόγους, ενώ ταυτόχρονα χιλιάδες συμπατριώτες μας εγκαταλείπουν την Ελλάδα για να βρούν απασχόληση στο εξωτερικό, η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει να σπαταλά τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου σε ανούσια έργα, με σκοπό να πλουτίσει παραπάνω τα τσιράκια της.

Πιο συγκεκριμένα, ο υφυπουργός ανάπτυξης της μνημονιακής κυβέρνησης, Νότης Μηταράκης, ενέκρινε επιχορήγηση για την εταιρία «ΕΛΤΕΧ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε» («ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»), του μεγαλοεργολάβου Γιώργου Μπόμπολα. Ο προαναφερθέντας μεγαλοεργολάβος και μεγαλοκαναλάρχης (ιδιοκτήτης του συστημικού και καθεστωτικού ιδιωτικού καναλιού MEGA) σκοπεύει να κατασκευάσει αιολικό πάρκο ισχύος 40MW. Η συνολική δαπάνη για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών φτάνει στα 47.875.000 ευρώ. Σ’ αυτό το πλαίσιο, η ανθελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να επιχορηγήσει την εταιρία του Μπόμπολα με 19.150.000 ευρώ, δηλαδή να καλύψει το 40% της συνολικής δαπάνης. Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι, πως όπως αναφέρεται σε απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός, Νότης Μηταράκης, λόγω της επένδυσης θα μειωθεί η ανεργία. Αισιοδοξούν και ψευδολογούν στον ελληνικό λαό, πως θα μειώσουν την ανεργία, δίνοντας τα χρήματά του σε ασήμαντα έργα, δημιουργώντας για όλη αυτή την επένδυση μόνο ΜΙΑ θέση εργασίας.
Απ’ ότι φαίνεται, οι «κυβερνώντες» μας, αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα εκτελώντας τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων και εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και όχι αυτά του ελληνικού λαού, βρίσκονται τελείως, εκτός πραγματικότητας. Οι Έλληνες κάθε μέρα γίνονται όλο και πιο φτωχοί, η ανεργία έχει φτάσει στο 27,4% και τα ελληνόπουλα αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό, προκειμένου να εργαστούν, κάνοντας την Ελλάδα μας «χώρα των γερόντων».Ταυτόχρονα, χρεώνουν στον ελληνικό λαό χαράτσια και έκτακτους φόρους, ώστε να πληρώσουν στους τοκογλύφους τα δάνεια, που καταχράστηκαν τα λαμόγια, που κυβερνούσαν από τη μεταπολίτευση και μετά. Δεν ενδιαφέρονται για τους χιλιάδες Έλληνες, που έχουν αυτοκτονήσει, εξαιτίας της απληστίας τους και την ίδια ώρα κόβουν τη κρατική επιχορήγηση στη Χρυσή Αυγή, που ήταν η μόνη ελπίδα πολλών συμπατριωτών μας. Βέβαια την ατζέντα απ’ ότι φαίνεται τη θέτει η Χρυσή Αυγή, αφού και άλλοι φορείς και συγκεκριμένα και το Mega προχωρούν σε μαζικές διανομές τροφίμων, προσπαθώντας να κερδίσουν ξανά την εύνοια του κόσμου. 

 
Top