Και από αντιμνημονιακός μόλις σήμερα δήλωσε πως το δίλημμα μνημόνιο – αντιμνημόνιο είναι ξεπερασμένο!...
Το ότι έχουμε ζαλιστεί με τις αλλαγές από κόμμα σε κόμμα που κάνει ο πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. Δ. Σταμάτης δεν χωράει συζήτηση! Για εμάς δεν ήταν και τόσο απρόσμενη η είδηση της επιστροφής του στη Ν.Δ. ακόμα και μετά από όσα είχε πει! Ο κ. Σταμάτης έτσι είναι! Λέει και μετά ξελέει! 
Έλεγε για παράδειγμα για τον Καραμανλή όταν έχασε από Νομάρχης να βγει από το γυάλινο πύργο και πριν από μήνες έγραφε δημόσια ότι πρέπει να επιστρέψει ο Καραμανλής να ενώσει την κεντροδεξιά! Ίσως ο κ. Σταμάτης να είναι ο ένας και μοναδικός ψηφοφόρος που επέστρεψε τις τελευταίες ημέρες στη Ν.Δ. αλλά με προσωπική στρατηγική να υποθέσουμε και με μικρή ιδιοτέλεια! Διαφορετικά δεν μπορούμε να δεχτούμε γιατί ξέχασε ή αναίρεσε όσα έλεγε για τον Αντώνη Σαμαρά πριν από μερικούς μήνες !Το τι έλεγε ο κ. Σταμάτης για τον κ. Σαμαρά είναι λίγο πολύ γνωστά!





«Ο προεδρος και η παρέα διέλυσαν τη μεγάλη κεντροδεξιά. Τον έπεισαν ότι η Ν. Δ.απορροφηθηκε απο την Πολ.Αν. Και όχι ότι η Πολ.αν. Εντάχθηκε στη μεγάλη κεντροδεξια. Και Γιαυτο έσπασε την κεντροδεξια σε τρία κομμάτια.Διεγρααψε τη Ντορα γιατι ψήφισε το α μνημόνιο.Διεγραψε τους 21 γιατι δεν ψήφισαν το β μνημόνιο στο οποίο ενσωματώνεται όλο το α μνημόνιο .Και έτσι Αν. Ελληνες, Νεα δημοκρατια, και Δήμ. Συμμαχία τα τρία κομμάτια.ποιος άραγε υπονόμευσε τη μεγάλη κεντροδεξια,!, Μόνο η επιστροφή εκείνου θα ενώσει τη μεγάλη πολυτασσικη κεντροδεξιᨻ Η στοχοποίηση του κ. Σταμάτη στο πρόσωπο του Α. Σαμαρά ήταν παραπάνω από εμφανής όπως βλέπετε από την παραπάνω ανάρτηση του πρώην Βουλευτή , η οποία έγινε πέρυσι το Μάρτιο!
Στις 13 τώρα Δεκεμβρίου του παρελθόντος έτους στο πρωινό της ΝΕΤ ο κ. Σταμάτης έλεγε πως με τον Αντώνη Σαμαρά τον χωρίζει άβυσσος και πως δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια Ν.Δ. υπο τον Αντώνη Σαμαρά!
Στις 20 Μαρτίου έλεγε





«Εμάς,που τολμησαμε να ψηφίσουμε όχι, ο Σαμαρας μας πήρε το κεφάλι ,Αντι να μας έχει σαν αιχμη του δόρατος, αν ειχε σκοπό να διαπραγματευτεί. Κι αφου μας αποκεφάλισε,μας λάσπωσε ότι προδοσαμε το κόμμα.»






Και φυσικά ακολούθησαν και προηγήθηκαν πολλές αναρτήσεις και πολλές δηλώσεις εναντίον του Πρωθυπουργού ο οποίος ήταν πάντα στοχοποιημένος από τον κ. Σταμάτη! Και μετά ήρθε η Νέα Μέρα και σήμερα η δήλωση επιστροφής και μια συνέντευξη πριν από λίγο στα parapolitika με την οποία λέει ο κ. Σταμάτης πως θέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του πρωθυπουργού με τον οποίο έχει να μιλήσει ωστόσο δυο χρόνια όπως διευκρινίζει!
Ο εξόχως αντιμνημονιακός κ. Σταμάτης κάνει και αλλή μια “κωλοτούμπα” στην ίδια συνέντευξη και λέει: Το δίλημμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο είναι ξεπερασμένο. Δεν δίνω συμβουλές σε κανέναν, αλλά θεωρώ πως οι ατιμνημονιακοί να δουν τα πράγματα πιο ήρεμα και οι μνημονιακοί να κάνουν υποχωρήσεις. Εδώ ισχύει το σφουγγάρι που είχε πει ο Σαμαράς"
Συμπέρασμα; Ότι ο κ. Σταμάτης έφυγε βρίζοντας και επιστρέφει σήμερα γλείφοντας!
Απορία ; Εκεί στη Ν.Δ. ποιοι και για ποιο λόγο άνοιξαν τις αγκάλες τους στον κ. Σταμάτη μετά από τόσες προσωπικές επιθέσεις στον αρχηγό του κόμματος;

 
Top