Τη μεταφορά της έδρας του από την Ελλάδα στο Βέλγιο αποφάσισε η διοίκηση του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, όπως ανακοίνωσε σήμερα  στις αρμόδιες χρηματιστηριακές Αρχές.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα διοικητικά συμβούλια της...
«ΒΙΟΧΑΛΚΟ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΧΑΛΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Α.Ε.» και της Viohalco S.Α. εταιρίας συμμετοχών, θυγατρικής της ΒΙΟΧΑΛΚΟ με έδρα το Βέλγιο αποφάσισαν την έναρξη της διαδικασίας για τη διασυνοριακή συγχώνευση με απορρόφηση της πρώτης από τη δεύτερη, λαμβάνοντας υπόψη την περαιτέρω συγχώνευση της εταιρίας Viohalco S.A. με την εταιρία Compagnie Financière et de Développement Industriel S.A. με έδρα το Βέλγιο...



Ακόμη, όρισαν ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού την 30.6.2013, και αποφάσισαν τη σύνταξη του κοινού σχεδίου διασυνοριακής συγχώνευσης και των εκθέσεων των διοικητικών συμβουλίων για τη διασυνοριακή συγχώνευση.

Επίσης, ενέκριναν τις προπαρασκευαστικές ενέργειες των δύο εταιρειών για τον διορισμό κοινού ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα από το εμποροδικείο των Βρυξελλών για τη σύνταξη της έκθεσης του άρθρου 6 του ελληνικού νόμου 3777/2009 και του άρθρου 772/9 του Βελγικού Κώδικα Εταιρειών, και έδωσαν την εντολή να γίνουν οι κατά τον νόμο απαιτούμενες ενέργειες και γνωστοποιήσεις.

 
Top