Η υπόθεσή τους μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, ενώ χρειάστηκαν κάποιοι μήνες έντονων συζητήσεων, διαμαρτυριών και επεισοδίων για να καταφέρουν ο Μπρουνό Μπουαλό και ο Βενσάν Οτέν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Η τελετή είχε το χαρακτήρα γιορτής, ήταν ανοικτή για όλους και έστειλε ένα μήνυμα προς όλους τους Γάλλους ομοφυλόφιλους οι οποίοι μπορούν, πλέον, δια νόμου, να παντρευτούν.....Το Μονπελιέ της προοδευτικής δημάρχου Ελέν Μαντρού ανέλαβε να φιλοξενήσει την τελετή και να ανακηρυχθεί ως η επίσημη φιλική προς τους γκέι πόλη της Γαλλίας, ενώ οι δύο ερωτευμένοι έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή.

Βέβαια δεν έλειψαν και τα περίεργα, καθώς υπήρχαν και εκεί αρκετοί συγκεντρωμένοι για να διαμαρτυρηθούν κατά του γάμου, τους οποίους η αστυνομία φρόντισε να κρατήσει μακριά, ενώ ο γάμος καθυστέρησε για περίπου μία ώρα έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα με αποτέλεσμα το δημαρχείο να εκκενωθεί μέχρι η αστυνομία να ερευνήσει το χώρο.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε, τελικά, μπροστά σε περίπου 230 δημοσιογράφους και εκατοντάδες παρευρισκόμενους, με τους Μπουαλό και Οτέν να ολοκληρώνουν το δεσμό τους με ένα φιλί.


http://www.tragiko.net
 
Top