Καμμένος: Ο πρωθυπουργός εξελέγη με άλλη εντολή και άλλη υπηρετεί

Ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός εκείνος ο οποίος έχει πει ψέματα, μέσα στη Βουλή, στον ελληνικό λαό, τονίζει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων
 Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τον ότι «εξελέγη με άλλη λαϊκή εντολή και αυτή τη στιγμή άλλη υπηρετεί».

«Ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός εκείνος ο οποίος έχει πει ψέματα, μέσα στη Βουλή, στον ελληνικό λαό. Εγώ χθες του ανέγνωσα αυτά που έλεγε για θέματα αγροτικής ανάπτυξης δεν αντέχει όμως να ακούσει τα προεκλογικά μέτρα που έλεγε», σημείωσε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989.

«Στην αγροτική πολιτική είμαι με τους αγρότες και τους ψαράδες», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος ενώ αναφερόμενος στη χθεσινή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ «έκανε αναφορές στα αγροτικά προβλήματα αλλά παρασύρθηκε από τον Πρωθυπουργό και έλεγε άλλα αντί άλλων».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «πάει να πουλήσει το όνομα «βόρεια Μακεδονία» στα Σκόπια» και ότι «δεν τολμά να έρθει στο κοινοβούλιο» και «να απαντήσει στο θέμα».

Τόνισε επίσης ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν «αρκετές διαφορές» με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Μακεδονίας-Θράκης, στα ελληνοτουρκικά και σε θέματα φορολόγησης.

«Εμείς πιστεύουμε ότι αυτά που θα γίνουν στις εκλογές θα είναι αντίστοιχα με αυτά που έγιναν στην Ιταλία, ο νότος της Ευρώπης ξεσηκώνεται. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι συνεργασίες μπορούν να γίνουν», κατέληξε.
ΠΗΓΗ
 
Top