Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

είναι δυνατό στήριγμα για όλους μας




Κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστούμε πολύ, που συνεχίζετε όλα αυτά τα χρόνια τη λειτουργία της Σχολής Γονέων και συμβάλλετε κι εσείς με αυτόν τον τρόπο στην ψυχική και συναισθηματική ισορροπία των δημοτισσών σας ως γυναικών, μητέρων, συζύγων, συνανθρώπων. Όπου κι αν βρίσκεστε, η φωνή μας θα φτάσει στ’ αυτιά σας και το αίτημα-παράκληση, που σας απευθύνουμε, ξέρουμε καλά, πως θα αγγίξει τις χορδές της ευαίσθητης καρδιάς σας.

Η εποχή, στην οποία ζούμε πια, είναι τόσο αβέβαιη, το μέλλον μας επισφαλές όσο ποτέ άλλοτε. Η οικονομική κατάσταση, που βιώνουμε, μας δημιουργεί προβλήματα βιοτικά, αλλά και ψυχολογικά. Η κρίση έχει επηρεάσει και τη συμπεριφορά μας προς τις οικογένειές μας και τους συνανθρώπους μας. Για να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας, ζητάμε βοήθεια από τον Θεό καθημερινά. Σήμερα, αυτήν την στιγμή, ερχόμαστε να ζητήσουμε κάτι και από σας. Λειτουργήστε τη Σχολή μας και την επόμενη χρονιά. Είναι για μας στήριγμα και καταφυγή. Είναι λιμάνι, που αράζουν τα σκαριά μας – τα σώματα και οι ψυχές μας – μακριά από τη φουρτούνα, που μας χτυπά αλύπητα.

Στις ομάδες μας, με τη βοήθεια της κ. Σοφίας Διαμαντίδου, ανακαλύπτουμε τις δυνάμεις μας και γνωρίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας. Και αυτό είναι, που θα μας βοηθήσει να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες, που ορθώνονται μπροστά μας κάθε μέρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη, που μας παρείχατε όλον αυτόν τον καιρό μέχρι σήμερα.

Μαρία Ν. Ταστσόγλου


(Δημότις Κορυδαλλού, μέλος ομάδας της Σχολής)
 
Top