Ρεπό, φιλικά και…«Μπάρτσα»

Ο Ολυμπιακός… σκούπισε τον Πανιώνιο και πλέον ετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Final Four με τη Μπαρτσελόνα στις 11 Μαϊου. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έχει ήδη κάνει τον προγραμματισμό του και οι Πειραιώτες αναμένεται να δώσουν δύο φιλικά.
Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης χθες και σήμερα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε ρεπό στους παίκτες του ώστε να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους, αλλά και όποιος επιθυμεί να κάνει… σκάουτινγκ μιας και στις 20:00 η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται στην έδρα της Αλικάντε, σε ένα ματς αρκετά δύσκολο για τους πρωταθλητές Ισπανίας, σύμφωνα με το gazzetta.gr
Από αύριο οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και θα αρχίσουν μίνι… προετοιμασία (σ.σ. εννιά ημερών) ώστε όταν θα «πετάξουν» για Πόλη (9 Μάη) να είναι απόλυτα έτοιμοι για το μεγάλο ματς με την Μπαρτσελόνα. Ο Σέρβος τεχνικός έχει κάνει ήδη τα πλάνα του και ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει ένα ή δύο φιλικά μέχρι η ομάδα να φύγει για Τουρκία.
Επιστροφές…
Πέρο Άντιτς και Έισι Λο έμειναν εκτός 12αδας από το χθεσινό ματς της Νέας Σμύρνης, αλλά από αύριο αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις. Ο Σκοπιανός φόργουορντ ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε, το ίδιο και ο Αμερικανός που έχει ξεπεράσει τη γρίπη που τον έθεσε νοκ-άουτ και έτσι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει 16 παίκτες και πάλι στη διάθεση του από αύριο στις προπονήσεις.
Υπόθεση… Τζόι Ντόρσεϊ
Από την ημέρα που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό η αλήθεια είναι πως τον άλλαξε επίπεδο. Ο λόγος για τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος έδεσε αμέσως με το υπόλοιπο σύνολο και με την παρουσία του σε άμυνα και επίθεση έχει δώσει στην ομάδα του Πειραιά αυτό ακριβώς που τις έλειπε. Ο 28χρονος σέντερ, όμως, έχει και ένα μειονέκτημα το οποίο… χαλάει την εικόνα του.
Ασχολείται αρκετά με αντιπάλους και εξέδρα με αποτέλεσμα να χάνει τη συγκέντρωση του. Αυτό έκανε και χθες κόντρα στον Πανιώνιο όταν αρχικά είχε διάλογο με τον Βασίλη Καββαδά και στη συνέχεια με οπαδούς στην εξέδρα, γεγονός που εξόργισε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τον… τράβηκε στον πάγκο και τον τιμώρησε κρατώντας τον για περίπου 25 λεπτά εκεί.
Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να μιλήσει με τον πρώην παίκτη της Κάχα Λαμποράλ και να του εξηγήσει τι δεν πρέπει να κάνει. Οι αντίπαλοι του Ντόρσεϊ έχουν καταλάβει πως εάν προσπαθήσουν να τον σταματήσουν στα ίσα δεν θα τα καταφέρουν, γι’ αυτό και προσπαθούν με πλάγιους τρόπους να το καταφέρουν. Κάτι που δεν πρέπει να το επιτρέπει να συμβαίνει ο Αμερικανός σέντερ.
 
Top