Ένας ένας και στη σειρά σαν στρατιωτάκια, οι «γιαλαντζί αντάρτες» ετοιμάζονται αύριο να ψηφίσουν και με τα δύο χέρια το μεσοπρόθεσμο. Η ώρα της αλήθειας έφτασε για όλους, ακόμη και για τους «επαναστάτες του γλυκού νερού» … Την Τετάρτη με τη ψήφο τους θα αποφασίσουν τον μαρασμό της κοινωνίας και την εξαθλίωση των πολιτών. Γιατί αυτό προβλέπει το μεσοπρόθεσμο! Κι αν δεν το ξέρουν κάποιοι απ΄ αυτούς που θα το ψηφίσουν, έχουν λίγες ώρες ακόμη να το διαβάσουν. Όχι όπως με το πρώτο μνημόνιο που το ψήφισαν τυφλά.


Τι μένει απ΄ αυτή την θλιβερή ιστορία: η ευκολία που εμείς οι πολίτες εμπιστευόμαστε τη ψήφο μας σε πολιτικούς που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πολιτικό και προσωπικό τους κόστος.


Αλήθεια μπορεί να μας εξηγήσει ο Ρομπόπουλος τι ήταν αυτό που τον…συγκίνησε στην ομιλία του Παπανδρέου και του Βενιζέλου και σήμερα δηλώνει ότι «με άγγιξαν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Βενιζέλος».


Η Χρύσα Αράπογλου σε τι ακριβώς διαφωνεί; Δεν λέμε , δίκαιη η διαμαρτυρία της για την ΕΥΑΘ, αλλά η συγκεκριμένη επιχείρηση αν δεν ήταν στην εκλογική της περιφέρεια θα έδειχνε την ίδια ευαισθησία; Μόνο η ΕΥΑΘ είναι το πρόβλημα κυρία Αράπογλου; Το μεσοπρόθεσμο όπως λένε και μέσα στο κόμμα σας …φοβάσαι να το διαβάσεις όχι να το ψηφίσεις!


Καλά για τον Κουρουμπλή δεν τίθεται θέμα. Πάντα…διαφωνεί και πάντα στο τέλος υπερψηφίζει! Ο Σαλαγιάννης ας πάει να εξηγήσει στους συμπατριώτες του στην Καρδίτσα τι ήταν αυτό που τον…μάγεψε και ψήφισε το μεσοπρόθεσμο- λαιμητόμο.


Ο μόνος που δείχνει, μέχρι στιγμής, μια συνέπεια είναι ο Αλέκος Αθανασιάδης της Κοζάνης που δεν φαίνεται να πείστηκε από την τρίπλα Βενιζέλου ότι το πάει λίγο πίσω το ξεπούλημα της ΔΕΗ.


Τι θα γίνει αύριο στην ψηφοφορία λίγο πολύ το ξέρουμε: θα πάνε σαν στρατιωτάκια και θα το ψηφίσουν άπαντες. Εκτός αν επιβεβαιωθούν κάποιες πληροφορίες που θέλουν 3-4 βουλευτές, που μέχρι σήμερα δεν έχουν μιλήσει. να κάνουν την έκπληξη, όπως έκανε πέρυσι ο Δημαράς και η Σακοράφα, και δεν ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο…
ΠΗΓΗ
 
Top