Ο συνδυασμός μας «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ψήφισε τον προϋπολογισμό για το Κανάλι 1 με μόνο σκεπτικό την άμεση πληρωμή των εργαζομένων, οι οποίοι είναι απλήρωτοι πάνω από 3 μήνες.. Για την λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού έχουμε εκφράσει τις απόψεις μας και εξακολουθούμε να λέμε ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για τον εξορθολογισμό των δαπανών του σταθμού. Κυρίως, χρειάζεται πολύ μεγάλη πολιτική θέληση και δύναμη από τους διοικούντες ώστε να γίνει βιώσιμο το Κανάλι 1.
Ο σημερινός πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π. κος Κυριάκος Μανωλάκος ομολογώ πως φαίνεται να έχει τις καλύτερες των προθέσεων . 
Η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» θα σταθεί αρωγός στο πλευρό της διοίκησης σε κάθε τι που εξασφαλίζει την βιωσιμότητα και ανάπτυξη και θα πολεμήσει σθεναρά κάθε τι που έρχεται σε αντίθεση με τους κώδικες ηθικής, λογικής και νομιμότητας που πρεσβεύουμε ως δημοτική κίνηση। Για παράδειγμα, ένα από αυτά που είμαστε αντίθετοι , είναι η ύπαρξη ειδικού μετεωρολόγου στο Κανάλι 1 , ο οποίος είχε προσληφθεί τον Φεβρουάριο του 2008 και σταμάτησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις 31/12/2010 . Σε μια δημοτική επιχείρηση που δεν είχε να πληρώσει τους εργαζομένους, που δεν μπορούσε να πληρώσει ούτε καν το δώρο των Χριστουγέννων , η ύπαρξη μετεωρολόγου αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα . Ίσως όμως εξηγείται για ποιο λόγο ο προϋπολογισμός του Καναλιού 1 είχε εκτιναχθεί στα ύψη ρεκόρ των 2.600.000 € και η ακροαματικότητα του δεν μπορούσε να υπερβεί το 0,1 % …………
Ελπίζουμε , η νέα δημοτική αρχή να μην επαναλάβει τα λάθη της προηγούμενης, να διδάσκεται από το παρελθόν και να πορεύεται με βήματα λογικής και ηθικής ώστε να επαναφέρει το Κανάλι 1 στο δρόμο της ανάπτυξης και των επιτυχιών.




Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής Συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»
 
Top