16χρονος Αλεξανδρουπολίτης ποδοσφαιριστής παρακολουθείται από Μίλαν και Ρεάλ!

Μίλαν, Ρεάλ και Ολυμπιακός έχουν εντυπωσιαστεί από τον 16χρονο Νίκο Γκαϊδατζή του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος «πυροβολεί» στα γήπεδα της Ελλάδας με το προσωνύμιο «Ιμπραΐμοβιτς της Θράκης». 
Ο γεννηθείς στις 22/2/94 επιθετικός, που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, σε 15 εμφανίσεις με την ομάδα της Τρίπολης στο πρωτάθλημα Κ17 της SuperLeague έχει σκοράρει 9 φορές, επίδοση που τον έχει φέρει να αγωνίζεται πλέον, με την ομάδα Κ21 των Αρκάδων.
Ο γενικός διευθυντής της Μίλαν Αριέντο Μπράιντα, έχει ενημερωθεί για την περίπτωση του 16χρονου από την Αλεξανδρούπολη, καθώς οι «ροσονέρι» τον εξετάζουν εδώ και καιρό, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης. 
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι Μίλαν και Ρεάλ σκοπεύουν να ......... στείλουν σκάουτ στην Ελλάδα, προκειμένου να δουν αγωνιζόμενο τον νεαρό ποδοσφαιριστή...» 

Το ίδιο συμβαίνει και στον Ολυμπιακό, αφού ο ταλαντούχος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης δεν ήταν δυνατό να διαφύγει από τα «ερυθρόλευκα» μάτια. Ο Νίκος Γκαϊδατζής, έχει τεθεί σοβαρά στα υπ’ όψιν του Ολυμπιακού, και οι σκάουτερ των Πειραιωτών μιλούν για ένα από τα πιο αυθεντικά ταλέντα των τελευταίων ετών. Μάλιστα, όσοι τον έχουν δει αγωνιζόμενο του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «Ιμπραΐμοβιτς της Θράκης» λόγω του ταλέντου του, της εντυπωσιακής σωματοδομής του, για την ηλικία του, μια και βλέπει τον κόσμο από τα 187 εκατοστά, αλλά και της ευχέρειας στο σκοράρισμα!
 
Top