Έπειτα από μακρά περίοδο σιωπής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιτέλους μίλησε στο Γιώργο Τράγκα και στο περιοδικό του Crash. Και τι είπε; Όχι κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ή κάτι που μας εξέπληξε. Στην πεντασέλιδη αφηγηματικού τύπου περιγραφή του δημοσιογράφου, (τρεισήμιση σελίδες ήταν μόνο φωτογραφίες), για την συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό, εμφανίζεται ο κ.Καραμανλής, να αναγνωρίζει κάποια λάθη που έγιναν από την κυβέρνησή του στο θέμα της μονής Βατοπεδίου. Κατά τα άλλα, τα θέματα με τα οποία ακροθιγώς καταπιάστηκε η κουβέντα των δύο αντρών, είχαν να κάνουν με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, τις υποκλοπές, την οικονομία και τη Siemens χωρίς όμως να πάρουμε κάποιες ουσιαστικές απαντήσεις.
Σκοπός του τέως από δω και πέρα, όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι η ενασχόληση με τα παιδιά του καθώς και η συγγραφή ενός βιβλίου ενώ στην ερώτηση του Γ. Τράγκα για το αν θα ξανακατέβει για βουλευτής, απάντησε ότι το σκέφτεται!
Με λίγα λόγια, η εντύπωση που μου άφησε η ανάγνωση της συνέντευξης, είναι ότι επί δύο ώρες ο ένας κοροϊδευε τον άλλον και οι δυο μαζί όλους εμάς! 
Εγώ θα πρότεινα να έπιναν τον καφέ τους, να τρώγανε και κάτι, μιας και οι δύο αγαπάνε το καλό φαγητό όπως άλλωστε φαίνεται, να περνούσαν αυτοί καλά, και να μην δημιουργούσαν και σε όλους εμάς την απορία σχετικά με το αν μίλησε και τι τελικά είπε ο κ. Καραμανλής, γιατί στην ουσία δεν είπε απολύτως τίποτα. Υποσχέθηκε πάντως να μιλήσει όταν είναι η "κατάλληλη" στιγμή...

Πρόεδρε...από τα χείλη σου κρεμόμαστε!!!

 
Top