Με προσωρινή διοίκηση δύο μηνών και πρόεδρο τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη αναμένεται να πορευτεί ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Η γενική συνέλευση του συλλόγου αρχίζει στη 1 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», και αν δεν υπάρξει απαρτία, οι εκλογές θα επαναληφθούν στις 2 μ.μ.
Σχηματίζεται προσωρινή διοίκηση προκειμένου να αποφευχθεί η λύση του Πρωτοδικείου, καθώς δεν βρέθηκε επαρκής αριθμός επιχειρηματιών για να στελεχωθεί το συμβούλιο. Αυτό το ΔΣ θα στηρίξει τη λειτουργία του συλλόγου μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Στη νέα διοίκηση θα είναι και δύο πρόσωπα που έχει προτείνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι Νίκος Καραχάλιος και Δήμος Λαζαρίδης. Θέση στο ΔΣ -που δεν θα ξεπερνά τα 10 άτομα- αναμένεται να έχουν και οι Μιχάλης Κουντούρης, Γιώργος Νικολάου, Κωνσταντίνος Νίκας, Γιάννης Δαλέζιος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ερασιτέχνης θα ενισχυθεί οικονομικά για τα τρέχοντα ζητήματά του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και ενδέχεται στη συνέχεια να βοηθήσει και ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Αύριο (6 μ.μ.) η ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει τη Μλάντοστ για τη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ενώ χθες η Βουλιαγμένη έφτασε τα 2.500 τέρματα στην Α1 γυναικών με γκολ της Ασημάκη που διαμόρφωσε το τελικό 10-7 στο ματς με τον Εθνικό (2η αγωνιστική). Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου είναι πρώτη στον πίνακα με την καλύτερη επίθεση.
Μ.ΚΑΟΥΚΗ
 
Top