Κύριε Διευθυντά,

• Την Παρασκευή, 21 Μαϊου 2010, ημέρα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, επιστρέφοντας με την κόρη μου Έλενα από την Πάτρα βρισκόμασταν περί ώρα 5.20 μ.μ. στην Λεωφόρο Σχιστού με κατεύθυνση προς το Κερατσίνι.
Ξαφνικά και αναπάντεχα και ταυτοχρόνως παράνομα κάποιος ασυνείδητος οδηγός ερχόμενος προφανώς από το Νεκροταφείο και θέλοντας να επιστρέψει προς Κερατσίνι, χωρίς να λάβει καθόλου υπόψη τους φωτεινούς σηματοδότες, έκανε επί τόπου αναστροφή 180 μοιρών, στο ύψος του φαναριού του Βιομηχανικού Κέντρου Σχιστού, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να αποφύγουμε την σύγκρουση μαζί του, παρόλο που είχαμε ταχύτητα μικρότερη των 55 χλμ.

• Μετά την σύγκρουσή μας με το όχημα αυτού του ασυνείδητου οδηγού, παρεκκλίναμε της πορείας μας και πέσαμε σε μία τσιμεντένια κολώνα της ΔΕΗ στο δεξί κράσπεδο της Λεωφόρου.
Το αμάξι καταστράφηκε ολοσχερώς.
Ευτυχώς μπορέσαμε και βγήκαμε εγκαίρως από αυτό, διότι εν συνεχεία το αμάξι τυλίχθηκε στις φλόγες.
Ήλθε το ΕΚΑΒ και μας μετέφερε στο Νοσοκομείο ΘΡΙΑΣΙΟ, που εφημέρευε, όπου και δεχθήκαμε τις ιατρικές βοήθειες.
Φτηνά την γλυτώσαμε!
Ξεφύγαμε τρεις φορές από του χάρου τα δόντια:
πρώτον από την σύγκρουση με το όχημα του ασυνείδητου, δεύτερον από την πρόσκρουσή μας στην κολώνα και τρίτον από την εκδηλωθείσα πυρκαγιά.

• Σας παρακαλούμε να εντείνετε τις προσπάθειές σας, ώστε να κατασκευασθεί επιτέλους ανισόπεδος κόμβος στο σημείο εκείνο της Λεωφόρου Σχιστού, για να διευκολύνονται οι εξερχόμενοι από το Νεκροταφείο, αλλά και οι ερχόμενοι από Σκαραμαγκά, Ελευσίνα, Χαϊδάρι και Εθνική οδό, που έχουν προορισμό προς το Κερατσίνι, τον Πειραιά, τη Νίκαια, τον Κορυδαλλό και τους άλλους όμορους Δήμους, από τους ασυνείδητους ή απρόσεκτους οδηγούς, οι οποίοι παραβιάζουν σχεδόν συστηματικά τους εκεί τοποθετημένους φωτεινούς σηματοδότες και προξενούν με εγκληματικό τρόπο επικίνδυνα ατυχήματα.

Με τιμή

Παναγιώτης Μητροπέτρος
 
Top