Η Πανελλήνια Ένωση Φίλων Ολυμπιακού παρουσιάζει στην Πινακοθήκη Πειραιά Εικαστική Έκθεση με θέμα «Οι καλές τέχνες για το Θρύλο», τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στις 26 Μαΐου και συγκέντρωσαν πολλούς φιλότεχνους και επίσης αρκετούς φίλους του Θρύλου, που ήρθαν να δουν όμορφη ζωγραφική που να έχει ως αποκλειστικό θέμα τον Ολυμπιακό.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΠΕΦΟ, Καθηγητή και Λόγιο κ. Κώστα Μπαρμπή, για τις επί 50 έτη προσπάθειές του, στον τομέα της άθλησης και του Ολυμπιακού, είναι πάντα εξαιρετικότατος.Ανάμεσα στα έργα των καλλιτεχνών διακρίναμε και τις εκλεκτές δημιουργίες, του ζωγράφου Δημήτρη Καρακατσάνη και του Μουσικοσυνθέτη Τάσου Κατοπόδη.
Στα εγκαίνια παρέστησαν, εκτός των άλλων και, οι Βουλευτές κ.κ Δημήτρης Καρύδης και Τάσος Νεράντζης, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά κ. Γιώργος Αξαρλής, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Παναγιώτη Φασούλα, ο πρώην Περιφερειάρχης κ.Σπύρος Σπυρίδων, οι Αντινομάρχες κ.κ Κώστας Καρράς και Θάνος Καλλιώρας, η Πολιτευτής κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο Πρόεδρος του Δ΄ Διαμερίσματος κ. Δημήτρης Βενέρης, η πρώην Πρέδρος του Α΄ Διαμερίσματος κ. Καίτη Γραμματικοπούλου, ο Διευθυντής της Πινακοθήκης κ. Γιάννης Ρούσσος, ο Πρόεδρος τη Εταιρίας Τεχνών και Επιστημών κ. Τάκης Χαρλαύτης, η Ιστορικός κ. Λίτσα Μπαφούνη, ο τ. Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Μουσικοσυνθέτης κ. Τάσος Κατοπόδης, ο Ζωγράφος κ. Δημήτρης Καρακατσάνης, ο καθηγητήε φυσικής αγωγής κ. Σταύρος Λιλόγλου και οι Δημοσιογράφοι κ.κ Μιχάλης Στάμου και Μιχάλης Δρακάκης.
Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης απονεμήθηκαν κύπελλα σε ανθρώπους που βοηθούν το θρύλο, ανάμεσα στους βραβευθέντες ο Μιχάλης Δρακάκης και η Δάφνη Μπόκοτα.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 4 Ιουνίου.

Γιώργος Κανατσέλης
 
Top