«Αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσάρεστη και επώδυνη εξέλιξη, ως αποτέλεσμα ενός πρωτοφανούς δημοσιοοικονομικού εκτροχιασμού που έχει οδηγηθεί η χώρα από μια άφρονα πολιτική.

Το συνδικαλιστικό κίνημα έχει καθήκον και αυτό θα πράξει, μέσα σε πρωτοφανείς και αντίξοες συνθήκες να υπερασπιστεί την απασχόληση και τα δικαιώματα των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων που βρίσκονται στην κλίνη των Νεοφιλελεύθερων απαιτήσεων».

Δήλωσε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, αλλά αυτό δε λέει τίποτα στον κάθε εργαζόμενο και συνταξιούχο που βλέπει πως τελικά μόνο αυτός θα την πληρώσει γιατί απλά όλοι οι άλλοι έχουν τους τρόπους τους και ξεφεύγουν.
Ο κατά τα άλλα λαλήστατος Πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ που βρίσκεται;;
Νομίζει ότι με την 1 μέρα απεργία που κάνει τον μήνα ,θα ρίξει στάχτη στα μάτια των δημοσίων υπαλλήλων;;Που είναι οι εγγυήσεις που έλεγε ότι ια λάβει για να προστατέψει τα συνταγματικά δικαιωμάτα των δημοσίων υπαλλήλων;;;

Δηλώθηκε επίσημα ότι μειώνονται οι συντάξεις πέραν των 1400 ευρώ και απειλούνται, το δώρο των Χριστουγέννων, οι συλλογικές συμβάσεις, άλλες παροχές και το βασικότερο ίσως οδεύσουν προς τη ανεργία και χιλιάδες ακόμα άτομα, από επιχειρήσεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, εξαιτίας της παντελούς ύπαρξης ρευστότητας.

Τι γίνεται; Με τα λόγια καλά ακούγονται όλα, αλλά στην πράξη έχει αρχίσει να ζορίζει πολύ η κατάσταση και οι εξελίξεις αναμένονται ταχύτατες και άγνωστες.
 
Top