Την αντίθεση της στα νέα μέτρα της κυβέρνησης εκφράζει η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή της. Η Αριστερή Πρωτοβουλία θεωρεί ότι η περικοπές μισθών και συντάξεων "θα εξαντλήσουν και τα τελευταία αποθέματα υπομονής" του λαού. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής...



"Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ παίρνει αναγκαστικά το σκληρότερο πακέτο μέτρων και φαίνεται να οδηγεί αναπόφευκτα σε φτώχεια και εξαθλίωση το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού λαού. Η δε ευχή του Όλι Ρεν στα ελληνικά “καλό κουράγιο”, επισφραγίζει τις πολιτικές που οδηγούν πιθανώς, στη στήριξη του ευρωπαϊκού νομίσματος, αλλά θα εξοντώσουν τους λαούς της Ευρώπης.

Η περικοπή δώρων, επιδομάτων και συντάξεων θα εξαντλήσουν και τα τελευταία αποθέματα υπομονής και στοιχειώδους διαβίωσης του ελληνικού λαού. Αύξηση των συντελεστών του Φ.Π.Α θα οδηγήσει την πραγματική οικονομία σε ύφεση και στην δημιουργία μονοπολίων που θα εκμεταλλεύονται τον λαό. Πάγωμα των αυξήσεων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σημαίνει αύξηση του κεφαλαίου και δημιουργία νέων κολίγων.

http://news.trikki.gr/news/epikairotita/24311-2010-03-03-17-24-46

 
Top