Αντώνης Σαμαράς: «Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Κόμμα… »

Στα πλαίσια των περιοδειών του ανά την Ελλάδα, ο Αντώνης Σαμαράς την Παρασκευή 20/11, στις 12 το μεσημέρι, επισκέφθηκε το Κερατσίνι όπου και έγινε δεκτός από τους πολυπληθείς πολιτικούς του φίλους που είχαν στην κυριολεξία πλημμυρίσει το Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης». Τον διεκδικητή της προεδρίας της Ν.Δ., υποδέχθηκαν στο δημαρχείο ο δήμαρχος κ. Φώτης Μελάς και πολλοί από τους δημοτικούς του συμβούλους.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Κερατσινίου κ. Φώτης Μελάς είπε μεταξύ άλλων: « Φίλε Αντώνη, κ. υπουργέ είναι πραγματικά μεγάλη τιμή για την πόλη μας η παρουσία σας εδώ. Είναι γεγονός ότι μέσα από τις θέσεις που έχετε περάσει έχετε κερδίσει την αναγνώριση των Ελλήνων πολιτών, έχετε διαχειριστεί με άριστο τρόπο και σεμνότητα μεγάλα θέματα από τα οποία έχετε αποκομίσει μεγάλη πείρα… Στο σημείο αυτό νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την προηγούμενη κυβέρνηση την οποία και εσείς υπηρετήσατε για την βοήθεια που πρόσφερε στο Κερατσίνι, ιδιαίτερα δε, οφείλω να ευχαριστήσω τον συνοδοιπόρο σας σ’ αυτό τον αγώνα, τον κ. Αβραμόπουλο ο οποίος υλοποίησε σε μεγάλο ποσοστό το όνειρο των δημοτών της πόλης μας, δηλαδή την κατασκευή του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου…» Με τη σειρά του ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στους φίλους του είπε: « Φίλες και φίλοι του Κερατσινίου σας ευχαριστώ για τη δυναμική σας παρουσία. Ήρθε η ώρα να φύγουμε από τους μηχανισμούς και να πάμε με καθαρό βλέμμα στην κοινωνία… Φίλες και φίλοι, η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σήμερα προοπτική. Η παράταξη μας έχει ανάγκη την Ελπίδα. Να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας μαγνήτη της κοινωνίας.

Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο κεντροδεξιό ευρωπαϊκό κόμμα. Φίλες και φίλοι έθεσα υποψηφιότητα και διεκδικώ τη μέγιστη τιμή του προέδρου της Ν.Δ., για να κρατήσουμε τα ουσιώδη και να αλλάξουμε όσα μας βαραίνουν και μας κρατάνε πίσω… »
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καλοριζίκο το κέντρο υγείας που κατασκευάσες στο Κερατσίνι Φώτη μου...να μας δώσεις και την διευθύνση του....γιατί με τις αρλούμπες που ακούμε θα μας χρειαστεί γιατρός και μάλιστα ψυχίατρος...με τα λέγε ,λέγε θα το πιστέψεις τελικά... ότι λες αλήθεια για το πολυπάθο κέντρο υγείας...και κάτι τελευταίο...επειδή μας έχεις μπερδέψει...στον ίδιο χώρο δεν φιλοξένησες και την Ντόρα πριν λίγους μήνες;;; μήπως έλεγες και σε εκείνη τα ίδια;;;Όσον αφορά τον Αντώνη Σαμαρά, είναι πραγματικά "τυχερός" που τον στηρίζει ο ίδιος που στηρίζει και την Ντόρα...
 
Top