Πίνοντας το ποτό τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά, Δημήτρη Λιντζέρη, επώνυμοι αλλά και πλήθος κόσμου που του χάρισαν ευχές, ζεστές χειραψίες ενώ δεσμεύτηκαν να σταθούν στο πλευρό του.

Στο καφέ «LARASSA», στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι, κουβέντιασαν χαλαρά για την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση αλλά και την προσωπική του μάχη να εισέλθει στη Βουλή.

Ο υποψήφιος βουλευτής υποστήριξε ότι είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας για το κόμμα του, αφού όπως είπε, καθημερινά συσπειρώνονται γύρω από τον Γιώργο Παπανδρέου όλο και περισσότεροι πολίτες. Όσο για τον ίδιο, υπογράμμισε, ότι σε όλη την πολιτική διαδρομή του, είχε και έχει βάλει ως επίκεντρο της πολιτικής του δράσης, τον Άνθρωπο.
Στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων παράγοντες της περιοχής, όπως οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κερατσινίου κ.κ. Λάλος Κάνελος και Λουκάς Τζανής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παστρά Βασιλική, Δατσερή Βάνα, ο γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κερατσινίου κ. Παπάδατος Αναστάσιος, ο Πρόεδρος των Πτυχιούχων υπάλληλων του υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Λιλόγλου Σταύρος, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων Κερατσινίου κ. Αδαμόπουλου Κική και πολλοί άλλοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιντζέρης εκλέγεται βουλευτής στην Β΄ Πειραιά από το 2000 και είναι ένας βουλευτής με πλούσια κοινοβουλευτική και κοινωνική δράση .

ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 1 :Ο Δημήτρης Λιντζέρης (αριστερά) με τον π. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Λάλο Κανέλο και τον Πρόεδρο των Πτυχιούχων υπάλληλων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Λιλόγλου Σταύρο.


ΛΕΖΑΝΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2: Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, Λουκάς Τζάνης (αριστερά) με την Αντιπρόεδρο του συλλόγου γονέων Κερατσινίου , Αδαμόπουλου Κική και τον Πρόεδρο των Πτυχιούχων υπάλληλων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Λιλόγλου Σταύρο.
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ,www.toliontaritoupirea.blogspot.com

 
Top