"Άδικα κατέβηκες με τον συνδυασμό του Φώτη, Σταύρο μου.
Δε φτάνει που έμεινες περιέργως απέξω, δεν σου δόθηκε ούτε μια θέση για να προσφέρεις τις γνώσεις σου και να κινήσεις λίγο τον ακίνητο Μηχανισμό του Μελά.
Την επόμενη φορά θυμήσου και κάνε τις επιλογές σου.
Σκέψου με ποιόν θα κατέβεις γιατί η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε χρειάζεται".


...από την εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ 9/7/2009, από την σελίδα όπως τα βλέπει το λιοντάρι του Πειραιά.




Υ.Γ.Αναφορά στο όνομα του γνωστού καθηγητή φυσικής αγωγής και παλαιό πρωταθλητή του κλασσικού αθλητισμού Σταύρου Λιλόγλου πραγματοποίησε η έγκριτη εφημερίδα του Πειραιά η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ.


Συγκεκριμένα η εφημερίδα καυτηρίασε το γεγονός ότι ο προαναφερόμενος επιστήμονας δεν αξιοποιήθηκε από την δημοτική αρχή του κ. Φώτη Μελά σε καμιά θέση αντάξια των γνώσεων του στο αντικείμενο της Παιδείας, του Πολιτισμού ή του Αθλητισμού.


Επίσης η εφημερίδα εκφράζει την απορία της πως ένα διακεκριμένος επιστήμονας με ερευνητικό έργο στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και επαγγελματική εμπειρία στον σύλλογο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ όπως ο Σταύρος Λιλόγλου έμεινε εκτός των εκλόγιμων θέσεων στην δημοτική παράταξη του Φώτη Μελά.


Εκτίμηση μας για το τελευταίο είναι ότι ο κ. Λιλόγλου παραγκωνίστηκε από τις εκλόγιμες θέσεις λόγω των δημοκρατικών του απόψεων και πεποιθήσεων...


Δυστυχώς για το Κερατσίνι ο κ. Λιλόγλου έμεινε αναξιοποίητος από την δημοτική αρχή του κ. Μελά όπως και αλλά ικανά στελέχη που θα μπορούσαν να βγάλουν την πόλη από το τέλμα της οικογενειοκρατίας και της στασιμότητας.


Πάντως όσον αφορά τον Σταύρο Λιλόγλου ο οποίος διατηρεί άρρηκτες σχέσεις με τον βουλευτή κ. Δ. Λιντζέρη μαθαίνουμε ότι, είναι περιζήτητος τόσο στον συνδυασμό του κ. ΛΟΥΚΑ ΤΖΑΝΗ , που αποτελεί την ανερχομένη και άφθαρτη δύναμη στο Κερατσίνι, όσο και στην ομάδα του ΠΑΣΟΚ που ηγείται ο έμπειρος πολιτικός κ. ΚΑΝΕΛΟΣ ΛΑΛΟΣ , με τον οποίο συνδέεται με πολύχρονη φιλία.

Ίδωμεν…..

 
Top